«Λευκή» ισοπαλία στο «Αλκαζάρ» - Ακόμη πιο κοντά στην άνοδο ο Πανσερραϊκός

Metrosport Team03 Μαΐου 2023

«Λευκή» ισοπαλία χωρίς σκορ στο «Αλκαζάρ», μεταξύ της ΑΕΛ και του Πανσερραϊκού που μοιράστηκαν απο ενα βαθμό, στα πλαίσια της αναμέτρησης της 23ης αγωνιστικής της Super League 2. Τα «λιοντάρια» διατήρησαν την διαφορά απο τους «βυσσινί» στους 11 βαθμούς και βρίσκονται ακόμη πιο κοντά στην επιστροφή τους στην Super League 1. 

Οι δύο ομάδες είχαν κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουν, όμως δεν τα κατάφεραν. Σταδιακά η ΑΕΛ ανέβηκε στο γήπεδο και αύξησε την πίεσή της, μιας και ήταν η ομάδα που καιγόταν περισσότερο για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Από το παιχνίδι δεν έλειψε η ένταση και τα σκληρά μαρκαρίσματα ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, όπως "συνηθίζεται" σε ντέρμπι κορυφής της κατηγορίας.

Η ομάδα του Πάρη Γκουτσίδη απείλησε κατά κύριο λόγο στο πρώτο μέρος με τους Όγκμποε και Τσιριγώτη. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κατσαντώνη στο 84ο λεπτό. Η ΑΕΛ έφτασε κοντά στο να προηγηθεί στην τελευταία φάση του αγώνα, αλλά το σουτ του Μαϊδανού πέρασε άουτ.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Σουλούκος, Καλουτσικίδης, Μαϊδανός, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Πλέγας, Θωμαΐδης (56′ Κ. Παπαγεωργίου), Τσιριγώτης (77′ Τσιριγώτης), Όγκμποε, Πεντρόσο, Νικολιάς (56′ Νίνο).

Πανσερραϊκός (Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Καρασαλίδης, Αυλωνίτης (41′ λ.τ Παπάζογλου), Ζέρης (46′ Δεληγιαννίδης), Πεταυράκης, Θυμιάνης (71′ Στάικος), Κολομπίνο, Στίνα, Μούργος (71′ Κανίς), Μπαΐροβιτς (88′ Λυμπεράκης), Κατσαντώνης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.