«Λευκή» ισοπαλία για την ελληνική μάχη στη... Σαουδική Αραβία

Metrosport Team21 Σεπτεμβρίου 2024

Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας αποτελεί πλέον μια από τις κορυφαίες επιλογές και για τους Έλληνες, οι οποίοι σίγουρα δημιουργούν μια μικρή... ποδοσφαιρική αποικία. Τουλάχιστον αυτό αποδείχθηκε και από τον αγώνα της Αλ Καλίτζ με την Αλ Φεϊχά, αφού στο γήπεδο αλλά και εκτός των τεσσάρων γραμμών άκουγες πολλά ελληνικά ονόματα. 

Λόγος γίνεται για τους Φορτούνη και Κουρμπέλη, με τον πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού να αγωνίζεται για 79' λεπτά αφού σε εκείνο το σημείο ο Γιώργος Δώνης τον αντικατέστησε με τον Αλ Σαλέμ. 

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός βρέθηκε στο αρχικό σχήμα της Αλ Καλίτζ για πρώτη φορά, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο ως βασικός με μια μεστή εμφάνιση, ωστόσο οι φάσεις που δημιούργησε για τους συμπαίκτες του δεν αξιοποιήθηκαν. Πέρα από τον Φορτούνη, και ο Δημήτρης Κουρμπέλης αγωνίστηκε στο παιχνίδι, μένοντας μάλιστα στο γήπεδο για ολόκληρο το 90λεπτο, απέναντι στο σύνολο του Χρήστου Κόντη. 

Ωστόσο, καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφεραν να πανηγυρίσουν τη νίκη, αφού αρκέστηκαν στο φτωχό 0-0. Με το αποτέλεσμα αυτό, η Αλ Καλίτζ έφτασε τους 4 βαθμούς δίνοντας τέλος στο αρνητικό σερί δύο ηττών στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, ενώ απ’ την άλλη πλευρά αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός στο πρωτάθλημα για την Αλ Φεϊχά του Κόντη μετά από τρεις σερί ήττες.

Photo Credits: Twiiter-X/ AL KHALEEJ 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.