Λευκάδα: 17χρονος ξυλοκόπησε με λοστό τον πατέρα της κοπέλας του

Metrosport Team06 Οκτωβρίου 2024

Ένας 17χρονος συνελήφθη στη Λευκάδα για την επίθεση με λοστό σε βάρος 40χρονου άνδρα, ο οποίος φέρεται να είναι ο πατέρας της κοπέλας του. 

 Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο ανήλικος, που φέρεται να είχε σχέση με την κόρη του 40χρονου, τον χτύπησε μαζί με ακόμη τρία άτομα την ώρα που έβγαινε από το σπίτι του σε παραλιακό χωριό της Λευκάδας

Οι τέσσερις νεαροί του επιτέθηκαν με σφυριά, και άλλα οικοδομικά εργαλεία. Ο 17χρονος τον χτύπησε με λοστό στο κεφάλι με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του και τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

 Οι δράστες αναμένεται να οδηγηθούν τη Δευτέρα (7/10) στον ανακριτή.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

 Συνελήφθησαν, χθες (05.10.2024), στη Λευκάδα, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λευκάδας, τέσσερα άτομα -δύο αλλοδαποί και δύο ημεδαποί-, εκ των οποίων ένας ανήλικος 17 ετών, οι οποίοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν 40χρονο ημεδαπό.

 Ειδικότερα, όπως κατήγγειλε ο 40χρονος, βραδινές ώρες, της Παρασκευής (04.10.2024), εξερχόμενος από την οικία του, δέχθηκε επίθεση από τους παραπάνω δράστες, με διάφορα οικοδομικά εργαλεία (σφυριά, λοστούς και βαριοπούλες), ενώ ο 17χρονος του κατάφερε χτύπημα στο κεφάλι, με λοστό, τραυματίζοντάς τον. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκάδας, στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθησαν και οι γονείς του 17χρονου, εκ των δραστών, για την παραμέληση της εποπτείας του.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας και μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος τους με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, συμπλοκής κατά συναυτουργία, συμμετοχής σε συμμορία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, παραπέμφθηκαν στον κ. Ανακριτή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.