Λεβερκούζεν: Το αήττητο «χτίστηκε» και μετά το 90'

Metrosport Team10 Μαΐου 2024

Με γκολ στις καθυστερήσεις η Μπάγερ Λεβερκούζεν γλίτωσε την πρώτη της ήττα στη σεζόν και με το 2-2 κόντρα στη Ρόμα πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Europa League.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν διανύει μια απίστευτη σεζόν έχοντας κατακτήσει τη Bundesliga για πρώτη φορά στην ιστορία της, ενώ παράλληλα προκρίθηκε στον τελικό της δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Μάλιστα, οι «ασπιρίνες» με την ισοπαλία απέναντι στη Ρόμα διεύρυνάν το αήττητο σερί τους στα 49 παιχνίδια. Το σύνολο του Τσάμπι Αλόνσο έφτασε τα 16 γκολ που σκοράρει φέτος μετά το 90’, χάρη στο 2-2 που διαμόρφωσε χθες ο Γιόσιπ Στάνισιτς στο 97’ απέναντι στη Ρόμα.

Η Λεβερκούζεν εκτός από το πρωτάθλημα που έχει κατακτήσει, έχει ήδη προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας (παίζει στις 25/5 με την Καϊζερσλάουτερν) και πλέον στον τελικό του Europa League (όπου θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα).

Ένα ακόμη ενδιαφέρον στατιστικό για τη γερμανική ομάδα, είναι ότι είχε 98 τελικές στα τρία τελευταία παιχνίδια της στο Europa League, στο μοναδικό, σχετικό σερί της φετινής διοργάνωσης...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.