Λέβενθαλ για Καμπέσας: «Μπορεί να αναγκάσει τον ΠΑΟΚ να τον αποκτήσει»

Metrosport Team10 Αυγούστου 2024

Για τα χαρακτηριστικά του Χόρχε Καμπέσας που έρχεται για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ Β΄, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο Άγγλος δημοσιογράφος που καλύπτει ρεπορτάζ της Γουότφορντ, Άνταμ Λέβενθαλ. 

«Ο Ουρτάδο είναι παίκτης της Γουότφορντ από το 2023. Η αγγλική ομάδα επενδύει σε ταλέντα από τη Λατινική Αμερική. Τρανταχτά παραδείγματα είναι ο Ζοάο Πέδρο που είναι στην Μπράιτον, ο Ριτσάρλισον που διαπρέπει με την Τότεναμ και ο Ασπρίγια. Είναι μία ενδιαφέρουσα περίπτωση παίκτη. Έχει μία συμμετοχή μόλις με την πρώτη ομάδα της Γουότφορντ. Σε εκείνο το παιχνίδι τον είχα δει και ξεχώρισα τα φυσικά του προσόντα και τα γρήγορα πόδια του. Πέρυσι έπαιξε δανεικός στην Τζίλιγχαμ. 

Το επίπεδο της Τζίλιγχαμ είναι χαμηλό για τον ίδιο και οι άνθρωποι της ομάδας ήθελαν να τον κρατήσουν, αλλά έρχεται τώρα στον ΠΑΟΚ για να κάνει μία καλή πορεία και να ευχαριστηθεί το ποδόσφαιρο και να επιστρέψει στην Αγγλία και να πάρεις ευκαιρίες στην Γουότφορντ. Βέβαια, μπορεί να αναγκάσει τον ΠΑΟΚ να τον αποκτήσει και να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα. Είναι μία ενδιαφέρουσα περίπτωση και θα κάτσω να τον παρακολουθώ για να δω πως θα εξελιχθεί».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.