Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ: Χωρίς κόσμο στη Βοιωτία-Πότε είναι η ώρα έναρξης του ματς

Γιώργος Καστάνης01 Οκτωβρίου 2024

Αλλαγή δεδομένων για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό την προσεχή Κυριακή (6/10). Δεν δίδονται εισιτήρια στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, καθώς η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει αφαιρέσει την άδεια λειτουργίας όλων των κερκίδων του γηπέδου εκτός από τα επίσημα.

Ως εκ τούτου, ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει τη στήριξη των φιλάθλων του. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος και της επιστολής που έστειλε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ ζήτησε επίσημα από την Λίγκα, το παιχνίδι να ξεκινήσει στις 20:30. Και όχι στις 19:00 όπως είχε οριστεί. Ο επίσημος ΠΑΟΚ επί της ουσίας, επιθυμεί να ξεκινήσει το παιχνίδι στην Λιβαδειά, την ίδια ώρα (20:30) που είχε ζητήσει ευθύς εξαρχής, όταν είχε γίνει γνωστό το πρόγραμμα των αγώνων. Και αυτό είχε συμβεί, διότι κάθε επιπλέον ώρα ξεκούρασης μετά από έναν ευρωπαϊκό αγώνα, θα είναι προς όφελος των παικτών και της ομάδας. 

Τότε λοιπόν ο ΠΑΟΚ είχε κάνει μία παραχώρηση, υπό την έννοια πως ήθελε η διοίκηση να υπάρχουν και φίλαθλοι της ομάδας στις εξέδρες του γηπέδου της Λιβαδειάς. Από την στιγμή που δεν επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων του Δικεφάλου, λόγω της ακαταλληλότητας στις κερκίδες του γηπέδου,  ο ΠΑΟΚ προέβη στο αίτημα για την διεξαγωγή του αγώνα στις 20:30. Αναμένονται εξελίξεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.