Λεβαδειακός-ΑΕΚ: Αφού δεν δόθηκαν δύο πέναλτι στους γηπεδούχους, μετά κέρδισε με 0-3...

Metrosport Team01 Σεπτεμβρίου 2024

Η ΑΕΚ πέρασε με 0-3 από την Λιβαδειά, στον αγώνα με τον Λεβαδειακό για την 3η αγωνιστική της Super League, αλλά για να φτάσει σε αυτό το αποτέλεσμα δεν δόθηκαν στο πρώτο ημίχρονο δύο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων. 

Συγκεκριμένα, στο 16' ο Στρακόσα έκανε λάθος, ο Όζμπολτ πήρε την μπάλα και τον απέφυγε, έκανε το σουτ από κοντά αλλά ο Μουκουντί απομάκρυνε σε κόρνερ με το χέρι, όπως φάνηκε στο ριπλέι. 


Οι παίκτες του Λεβαδειακού ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Καμερουνέζου, αλλά διαιτητής και VAR είχαν άλλη άποψη. Το ίδιο συνέβη και στο παρατεταμένο κράτημα στην εξέλιξη της φάσης.

Οι κιτρινόμαυροι λίγο πριν από την εκπνοή του πρώτου μέρους άνοιξαν το σκορ με τον Κοϊτά στο 44ο λεπτό, ενώ στην πρώτη της φάση στο δεύτερο μέρος η Ένωση έκανε το 2-0 με τον Ελίασον στο 52'.

Από εκείνο το σημείο και μετά η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα και ο Γκατσίνοβιτς στο 82' διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λεβαδειακός: Γκροφ, Βήχος, Λιάγκας, Παπαδόπουλος Τσάπρας, Πλέγας (72' λ. τρ. Μεχία), Λαμαράνα (58' Τσόκαϊ), Μπάλτσι, Πεντρόσο (69' Γιόκε), Γιαννιώτας (58' Συμελίδης), Όζμπολτ (69' Ρομό).

ΑΕΚ: Στρακόσα, Πήλιος, Βίντα, Μουκουντί, Ρότα, Ελίασον (74' Πινέδα), Σιμάνσκι (81' Μάνταλος), Λιούμπιτσιτς (66' Περέιρα), Κοϊτά (66' Γκατσίνοβιτς), Λαμέλα (81' Φερνάντες), Γκαρσία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.