Λέτσε: Έδιωξαν άρον άρον τον προπονητή που έδωσε κουτουλιά σε ποδοσφαιριστή

Metrosport Team11 Μαρτίου 2024

Ο Ρομπέρτο Ντ' Αβέρσα την προηγούμενη εβδομάδα τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του, όχι όμως για θετικό λόγο. Μια κουτουλιά, λοιπόν, σε αντίπαλο ποδοσφαιριστή αποτέλεσε την αφορμή για να απολυθεί από την τεχνική ηγεσία της Λέτσε.

Πιο συγκεκριμένα, η διοίκηση της της Ιταλικής ομάδας αποφάσισε να προβεί  στη λύση της συνεργασίας της με τον Ρομπέρτο Ντ' Αβέρσα μετά την εντός έδρα ήττα απο την Ελλάς Βερόνα με 0-1. Σίγουρα η εικόνα των γηπεδούχων στο χορτάρι δεν ήταν καθόλου καλή, παρ' όλα αυτά δεν είναι αυτός ο βασικός λόγος της αποχώρησης του Ιταλού τεχνικού από το σύλλογο.

Η ουσία αυτής της απόφασης ήρθε, όταν μετά τη λήξη της εν λόγω αναμέτρησης και ενώ οι ποδοσφαιριστές βρισκόντουσαν ακόμα εντός του αγωνιστικού χώρου, ο Ντ' Αβέρσα κατευθύνθηκε προς το μέρος ενός αντίπαλου ποδοσφαιριστή. Με το που έφτασε, λοιπόν, μπροστά στον παίκτη της Βερόνα και χωρίς να χάσει χρόνο, δίνει μια αρκετά δυνατή κουτουλιά και τον «ξαπλώνει» στον αγωνιστικό χώρο.

Μία σοκαριστική κίνηση από ένα πρόσωπο που θα έπρεπε να δίνει το σωστό παράδειγμα τόσο στους ποδοσφαιριστές του όσο και στο φίλαθλο κοινό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.