Λέσχη Φίλων Ηρακλή: «Πάμε στο γήπεδο και το γεμίζουμε»

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2024

Η Λέσχη Φίλων Ηρακλή, με ανακοίνωσή της, στέλνει το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, με αφορμή την επιστροφή του ποδοσφαιρικού συλλόγου στο Καυτανζόγλειο.

Ο Ηρακλής φιλοξενεί τον νεοφώτιστο στην κατηγορία, Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και θέλει να κάνει νέα αρχή, ένα νέο ξεκίνημα. Τι ακριβώς αναφέρει η ανακοίνωση;

«Αύριο Κυριακή 20/10 στις 15:00 η ομάδα μας δίνει ένα σημαντικό παιχνίδι ενόψει της πολύ δύσκολης και απαιτητικής χρονιάς που ξεκίνησε εδώ και λίγο καιρό.

Μπορεί τα αποτελέσματα να μη βοήθησαν μέχρι στιγμής (σε κανένα τμήμα), ωστόσο η στήριξη μας κρίνεται πάντα απαραίτητη, καθώς είμαστε ο λόγος, που υφίσταται αυτή τη στιγμή ΗΡΑΚΛΗΣ παντού. Ένας ακόμα λόγος είναι η επιστροφή μας μετά από 1 και κάτι χρόνο στην έδρα μας εδώ και 60 χρόνια, η οποία θα μπορούσε με τόσα λεφτά, που έχουμε δώσει ίσως και να μας ανήκει.

Σίγουρα, υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για την ομάδα, αλλά φέτος όπως ξέρουμε όλοι η χρονιά είναι μεταβατική και πρέπει να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο για τη στήριξη αυτής, ώστε να επιτευχθούν οι στοίχοι.

Σταματήστε να διαβάζετε δεξιά και αριστερά φανφάρες από τυχάρπαστους δημοσιογραφίσκους, που μόνο κακό θέλουν να κάνουν στην ομάδα και στον σύλλογο γενικότερα και ελάτε κοντά στους ενεργούς φορείς.

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ έχει πλέον ισχυρό μεγαλομέτοχο και πρέπει να τον στηρίζουμε με κάθε τρόπο! Πάμε στο Γήπεδο και το γεμίζουμε. Πάμε Καυτανζόγλειο που κάποιοι ήθελαν να μας πετάξουν έξω και τους δίνουμε το μήνυμα ότι είμαστε εδώ! ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΗΡΑΚΛΗ! Χίλια χρόνια ΗΡΑΚΛΗΣ…», λέει η ανακοίνωση που φέρει την υπογραφή από τη Λέσχη Φίλων ΗΡΑΚΛΗ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.