Λεωνιδόπουλος: Τα δυνατά μας στοιχεία ως ομάδα είναι το κλίμα και το «mentality»

Δημήτρης Καλαϊτζής05 Δεκεμβρίου 2023

Την τρίτη του διαδοχική νίκη στο Πρωτάθλημα πέτυχε ο Μακεδονικός, καθώς επικράτησε 2-1 του Καμπανιακού στη Χαλάστρα. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν νωρίς με τον Ζαφειράκη (6′), διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Τσιλιγγίρη (32′), ενώ οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 1-2 με τον Γιουκούδη. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Στέλιου Μαλεζά επέκτεινε το αήττητο σερί στα επτά παιχνίδια, ενώ παραμένει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας μετά από 12 αγωνιστικές. 

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της εξαιρετικής φετινής πορείας είναι ο Θανάσης Λεωνιδόπουλος, ο οποίος φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο και μίλησε για τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της ομάδας, τους στόχους του συλλόγου, ενώ αναφέρθηκε και στον προπονητή του, Στέλιο Μαλεζά. 

«Είναι μια δύσκολη χρονιά. Εμείς θέλουμε να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα. Μπαίνουμε στο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι με μοναδικό στόχο τη νίκη. Έχουμε βάλει από κάτω μας ιστορικές ομάδες και θέλουμε αυτό να έχει συνέχεια στο Πρωτάθλημα. 

Τα δυνατά μας στοιχεία ως ομάδα είναι το κλίμα και το «mentality» κι αυτό αποτυπώνεται από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα στο Πρωτάθλημα. Και πέρυσι είχαμε ξεκινήσει καλά, αλλά φέτος είμαστε ακόμα πιο ανταγωνιστικοί ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια. Στόχος μας είναι βελτιωνόμαστε καθημερινά και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται τον Μακεδονικό. Ο κόσμος είναι κοντά μας και η πορεία μας φέρνει ακόμα περισσότερους φιλάθλους στο γήπεδο. Όσον αφορά τον προπονητή μου, είναι ένας νέος τεχνικός στην κατηγορία αλλά με εξαιρετικές παραστάσεις ως ποδοσφαιριστής κι αυτό τον βοηθάει να ανταπεξέλθει στις συνθήκες του Πρωταθλήματος. Όλοι στην ομάδα έχουμε πολύ καλή συνεργασία μαζί του κι αυτό που μου αρέσει στον κόουτς είναι η διάθεση που έχει για ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.