Λεωφόρος Λαυρίου: Έγινε… ποτάμι-Όχημα προσέκρουσε σε πυροσβεστικό κρούνο

Metrosport Team21 Μαρτίου 2025

Σε… ποτάμι μετατράπηκε την Παρασκευή (21/3) η Λεωφόρος Λαυρίου προκαλώντας προβλήματα στην κυκλοφορία. Ένα όχημα προσέκρουσε σε πυροσβεστικό κρούνο που έσπασε, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το οδόστρωμα.

Τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Λαυρίου τη μετέτρεψε σε ποτάμι. Όχημα προσέκρουσε σε πυροσβεστικό κρούνο που έσπασε με το νερό ρέει άφθονο και την κυκλοφορία των οχημάτων να είναι προβληματική, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί σοβαρό μποτιλιάρισμα.

Βίντεο από το Open δείχνουν τον σπασμένο κρουνό να εκτοξεύει μεγάλες ποσότητες νερού στον δρόμο, ο οποίος παραμένει πλημμυρισμένος, προκαλώντας σημαντικές καθυστερήσεις στην κυκλοφορία.

Ο κρουνός υπέστη ζημιά στο ρεύμα προς Κορωπί, ενώ δορυφορικά δεδομένα δείχνουν ότι η κίνηση από τον Άγιο Γεώργιο μέχρι την Άνοιξη είναι πολύ αργή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.