Λέκο: «Είμαστε εξυπνότεροι μετά το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»

Γιώργος Ζαΐρης16 Αυγούστου 2023

Ο τεχνικός της Χάιντουκ Σπλιτ, Ιβάν Λέκο, μίλησε για τη ρεβάνς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, την ατμόσφαιρα που επρόκειτο να συναντήσει αλλά και την πιθανότητα να οδηγηθεί το ματς στην παράταση μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα.

«Είμαστε εξυπνότεροι μετά το πρώτο παιχνίδι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Χάιντουκ, Ιβάν Λέκο, μιλώντας γι΄αυτά που θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του, υπογραμμίζοντας πάντως πως δεν προτίθεται να κάνει μεγάλες αλλαγές.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αν η πίεση είναι στον ΠΑΟΚ μετά το πρώτο ματς: «Ίσως, θα ήταν βέβαια πολύ καλύτερα για εμάς τα πράγματα αν είχαμε κερδίσει στην έδρα μας. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να προκριθούμε, θέλουμε να προκριθούμε, όπως και ο ΠΑΟΚ θέλει να προκριθεί, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να έχουμε τις ευκαιρίες μας».

Για τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ: «Θεωρούμε ότι εμείς είμαστε εξυπνότεροι μετά τα όσα είδαμε στο πρώτο παιχνίδι. Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και εμείς έχουμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία μας. Ένα είναι σίγουρο θα πρέπει να σταματήσουμε τους καλύτερους παίκτες του, θα πρέπει να δείξουμε εξυπνάδα, ηρεμία και μεγάλη αυτοσυγκέντρωση».

Για το αν θα κάνει αλλαγές: «Ποτέ δεν αποκαλύπτω την σύνθεση πριν την αποκαλύψω στους παίκτες μου. Μην περιμένετε μεγάλες εκπλήξεις. Από το πρώτο παιχνίδι μάθαμε ότι θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι στον αγωνιστικό χώρο».

Για το προαίσθημά του: «Δεν σκέφτομαι ποτέ τι θα γίνει, το βασικό μας μέλημα είναι να προκριθούμε».

Για την προοπτική να οδηγηθεί το ματς στα πέναλτι: «Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα, έχουμε κίνητρο και είμαστε έτοιμοι. Δεν έχουμε προπονηθεί στα πέναλτι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.