Legends 2004-UEFA Stars: Συγκίνηση για τους θριαμβευτές του Ρεχάγκελ κόντρα στην ομάδα του Φίγκο (vids)

Χρύσανθος Δοβλέτογλου11 Ιουλίου 2024

Οι Legends 2004 αντιμετώπισαν στο Έσεν σε φιλικό για τα 20 χρόνια από την κατάκτηση του Euro τους UEFA Stars, μία ομάδα αποτελούμενη από ονόματα όπως ο Φίγκο, ο Ζέεντορφ και ο Κάμπελ, σε αναμέτρηση που ξύπνησε ευχάριστες μνήμες και έδωσε στον κόσμο την ευκαιρία να δει ξανά με συγκίνηση τα ινδάλματά του σε δράση στο χορτάρι.

Κάποιοι, όπως είναι φυσιολογικό ήταν σε καλύτερη κατάσταση, κάποιοι σε χειρότερη, όμως, όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σε αυτή την ποδοσφαιρική γιορτή, που επανέφερε στο μυαλό έναν από τους μεγαλύτερους θριάμβους όλων των εποχών. Για την ιστορία, το τελικό αποτέλεσμα ήταν 2-1 υπέρ των UEFA Stars.

Οι διεθνείς μας είχαν την υπεροχή στα πρώτα λεπτά και αφού προειδοποίησαν με το εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι του Κατσουράνη στο 13' που κατέληξε στα δίχτυα, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, άνοιξαν το σκορ στο 14', μετά από κάθετη του Καραγκούνη και άψογο πλασέ του Γιαννακόπουλου.

Ο Νικοπολίδης, πριν αποχωρήσει για να περάσει στη θέση του ο Κώστας Χαλκιάς, χρειάστηκε να... θυμηθεί τα παλιά για να αποσοβήσει το 1-1 και να κρατήσει το 1-0 μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Ο Φίγκο ήταν συνεχώς απειλητικός, αλλά Χαλκιάς και Νταμπίζας του έλεγαν πεισματικά «όχι» στις προσπάθειές του να πετύχει ένα γκολ. 

Τελικά, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 51', μετά από γύρισμα του Παουλέτα και προβολή προ κενής εστίας, γράφοντας το 1-1.

Οι τερματοφύλακες ήταν πρωταγωνιστές στο δεύτερο μέρος, καθώς τόσο ο Χαλκιάς, όσο και ο Κατεργιαννάκης έκαναν εντυπωσιακές αποκρούσεις.

Το νικητήριο τέρμα ήρθε με άπιαστο σουτ Λουίς Γκαρσία από τα αριστερά της περιοχής.

Legends 2004: Αντώνης Νικοπολίδης, Κώστας Χαλκιάς, Φάνης Κατεργιαννάκης, Γιούρκας Σεϊταρίδης, Στέλιος Βενετίδης, Νίκο Νταμπίζας, Τραϊανός Δέλλας, Τάκης Φύσσας, Γιάννης Γκούμας, Μιχάλης Καψής, Άγγελος Μπασινάς, Θοδωρής Ζαγοράκης, Κώστας Κατσουράνης, Παντελής Καφές, Γιώργος Καραγκούνης, Βασίλης Λάκης, Γιώργος Γεωργιάδης, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Βασίλης Τσιάρτας, Άγγελος Χαριστέας, Ντέμης Νικολαΐδης, Ζήσης Βρύζας και Δημήτρης Παπαδόπουλος.

UEFA All Stars: Ντέιβιντ Τζέιμς, Γενς Λέμαν, Μπακαρί Σανιά, Γουίλιαμ Γκαλάς, Κλοντ Μακελελέ, Γκαΐθκα Μεντιέτα, Λουίς Φίγκο, Σολ Κάμπελ, Μαρσέλ Ντεσαγί, Πέδρο Παουλέτα, Κλάρενς Ζέεντορφ, Ρόμπι Κιν, Κριστιάν Καρεμπέ, Φερνάντο Γιορέντε, Μίκαελ Σιλβέστρ, Μάρκο Ματεράτσι, Μίκαελ Εσιέν, Λουίς Γκαρθία και Πάτρικ Κλάιφερτ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.