Μπόλονι: «Πάντα ο Βιεϊρίνια έμπαινε μπροστά στα δύσκολα»

Metrosport Team24 Ιανουαρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο άλλοτε προπονητής του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπόλονι, με αφορμή τα γενέθλια του capitano των «ασπρόμαυρων», Αντρέ Αντελίνο Βιερίνια. Έχοντάς τον παίκτη στο σύντομο πέρασμά του από την Θεσσαλονίκη, ο Ρουμάνος έσπευσε να του ευχηθεί, κάνοντας και μια αναδρομή στις στιγμές που μοιράστηκαν.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Μπορεί με τον Βιερίνια να δούλεψα για λίγο καιρό, ξέρω όμως καλά πως είναι πολύ επαγγελματίας και πολύ υπεύθυνος. Έχει ζήσει κάποιες δύσκολες αλλά και φανταστικές στιγμές μαζί. Ήταν πάντα πραγματικός αρχηγός για τον ΠΑΟΚ.

Ήταν μεγάλη χαρά που παίξαμε μαζί, κρατάω πολύ καλές στιγμές μαζί του. Θα ήθελα να τον ξαναδώ, ήταν ένας από τους παίκτες που ήταν πολύ κοντά μου. Είναι μια καλή ευκαιρία και θέλω να του ευχηθώ για τα γενέθλιά του. Να είναι καλά τόσο μέσα στο γήπεδο όσο και με την οικογένειά του!

Θυμάμαι και αστείες στιγμές, όταν παίζαμε ένα παιχνίδι στη Ρωσία. Τότε περιμέναμε πολλές ώρες στο αεροδρόμιο λόγω καθυστέρησης, όμως ήταν αυτός που κρατούσε πολύ καλή την ατμόσφαιρα στην ομάδα. Ήταν πολύ αισιόδοξος. Θυμάμαι πολύ καλές στιγμές, όπως το παιχνίδι στην Αγγλία. Πάντα ο Βιερίνια έμπαινε μπροστά, και στις εύκολες αλλά και στις δύσκολες στιγμές».

Παράλληλα μίλησε για το χρονικό διάστημα που ήταν προπονητής στον ΠΑΟΚ, ενώ θυμήθηκε την μεγάλη νίκη - πρόκριση επί της Τότεναμ. Και είπε: «Το θυμάμαι αυτό το παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ είχε πολύ μεγάλες επιτυχίες.

Ήταν μια πολύ μεγάλη στιγμή, είμαι χαρούμενος που η Τότεναμ ήταν μια από τις ομάδες που κερδίσαμε. Ήμουν στον ΠΑΟΚ μόνο για μια σεζόν, περάσαμε και κάποιες δύσκολες στιγμές αλλά είχα γύρω μου ανθρώπους αξιόλογους , όπως ο Κώστας Ιωσηφίδης αλλά και τον βοηθό μου τον δεύτερο προπονητή. Και για αυτό θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για όσα ζήσαμε στην Τούμπα».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.