Λαζέφσκι: «Στόχος μου να κερδίσω αγώνες και τίτλους με τον Άρη»

Metrosport Team08 Αυγούστου 2024

Ο Νέιτ Λαζέφσκι έγινε ο δεύτερος ξένος παίκτης του Άρη που έφτασε στη Θεσσαλονίκη, μετά τον Νόλι. Τον Αμερικανό πάουερ φόργουορντ τον υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Νίκο Τζώρας. 

Στις πρώτες δηλώσεις του, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την έλευσή του στους κιτρινόμαυρους και δήλωσε ότι στόχος του είναι να κερδίζει. «Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στον Αρη. Δεν έχω παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα, όμως έχω ακούσει πολλά για την ομάδα, τους εκπληκτικούς φιλάθλους, τη διοίκηση και είμαι πολύ χαρούμενος», είπε αρχικά.

Η συμμετοχή του Άρη στο BKT EuroCup ήταν ένα έξτρα κίνητρο για τον 25χρονο φόργουορντ: «Επαιξα και πέρυσι στην Ιταλία απέναντι με κάποιες ομάδες επιπέδου EuroCup και ήταν εντυπωσιακό. Νιώθω πολύ ωραία που θα αγωνιστώ σε μία τέτοια ευρωπαϊκή διοργάνωση αυτήν τη χρονιά».

Όσο για τον κόσμο; «Εχω δει βίντεο στο Youtube με τον κόσμο του Άρη και είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ μπροστά σε τέτοιους φιλάθλους».

Καταλήγοντας, τόνισε: «Στόχος μου είναι να κερδίσω όσους περισσότερους αγώνες μπορώ, γιατί όχι και τίτλους. Εχω μιλήσει με τον κόουτς για την πλούσια ιστορία της ομάδας και τους τίτλους της και ανυπομονώ για να ξεκινήσει η φετινή χρονιά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.