Λαζέφσκι: «Ενθουσιασμένος που ήρθα στον Άρη, στόχος μου οι νίκες»

Metrosport Team08 Αυγούστου 2024

Ο Νέιτ Ζαλέφκσι, νέος παίκτης του Άρη στο μπάσκετ έφτασε στη Θεσσαλονίκη και μίλησε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του και τις προσδοκίες του για τη σεζόν που ακολουθεί

Αναλυτικά όσα είπε: «Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στον ΑΡΗ Midea. Δεν έχω παίξει στο ελληνικό πρωτάθλημα, όμως έχω ακούσει πολλά για την ομάδα, τους εκπληκτικούς φιλάθλους, τη διοίκηση και είμαι πολύ χαρούμενος».

Η συμμετοχή του ΑΡΗ Midea στο BKT EuroCup ήταν ένα έξτρα κίνητρο για τον 25χρονο φόργουορντ. «Έπαιξα και πέρυσι στην Ιταλία απέναντι με κάποιες ομάδες επιπέδου EuroCup και ήταν εντυπωσιακό. Νιώθω πολύ ωραία που θα αγωνιστώ σε μία τέτοια ευρωπαϊκή διοργάνωση αυτήν τη χρονιά».

Όσο για τον κόσμο; «Έχω δει βίντεο στο Youtube με τον κόσμο του ΑΡΗ και είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ μπροστά σε τέτοιους φιλάθλους».

Καταλήγοντας, ο Laszewski τόνισε: «Στόχος μου είναι να κερδίσω όσους περισσότερους αγώνες μπορώ, γιατί όχι και τίτλους. Έχω μιλήσει με τον κόουτς για την πλούσια ιστορία της ομάδας και τους τίτλους της και ανυπομονώ για να ξεκινήσει η φετινή χρονιά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.