Λάζαρος Αντωνιάδης: Ποιος είναι ο αντιδήμαρχος Φλώρινας που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Metrosport Team23 Σεπτεμβρίου 2024

Συγκλονισμένη από τον χαμό του αντιδημάρχου Λάζαρου Αντωνιάδη, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, είναι η τοπική κοινωνία της Φλώρινας.

Ο 50χρονος αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών της Φλώρινας κινούνταν με φορτηγό στον επαρχιακό οδό Κοζάνης-Λάρισας στην Εγνατία Οδό, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο κράσπεδο και να περάσει στην απέναντι πλευρά, πέφτοντας, τελικά, σε βράχο. 

Μάλιστα, το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες, με τον 50χρονο να εγκλωβίζεται στην καμπίνα της νταλίκας, από όπου ανασύρθηκε δυο ώρες αργότερα χωρίς τις αισθήσεις του.

Ποιος ήταν ο Λάζαρος Αντωνιάδης

Ο Λάζαρος Αντωνιάδης εξελέγη αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών στην τελευταίες εκλογές και ήταν επιφορτισμένος με τη λειτουργία και τον συντονισμό όλων των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, αλλά και την παρακολούθηση της εξέλιξης των έργων που εκτελούνταν στις διάφορες δημοτικές ενότητες.

Γεννήθηκε το 1974 και ζει στη Μελίτη, ενώ είναι παντρεμένος με τη Ντίνα Γιαβράμη, με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Άγγελο, που είναι  φοιτητής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας, όντας ιδιοκτήτης μεταφορικής εταιρείας.

Όσον αφορά την πολιτική του σταδιοδρομία, το 2019 συμμετείχε στις Δημοτικές Εκλογές στην Δημοτική Ενότητα Μελίτης, όταν και εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος. 

Έκτοτε έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος καθαριότητας και εντεταλμένος σύμβουλος παιδικών χαρών και κοιμητηρίων στο Δήμο Φλώρινας.

Είναι ιδρυτικό μέλος του Meliti Beer Festival, ενός από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της περιοχής μας, και για πολλά έτη μέλος του Δ.Σ. του ΑΜΣ Μελιτέα.


Η ανάρτηση του δημάρχου Φλώρινας

Με ανάρτησή του, ο δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης εξέφρασε τη θλίψη του για την απώλεια του «φιλότιμου και δραστήριου, οραματιστή και διεκδικητικού» Λάζαρου Αντωνιάδη, σημειώνοντας:

«Φίλε βιάστηκες, αλλά να είσαι σίγουρος ότι φεύγοντας αφήνεις πίσω σου ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα καλοσύνης, υπευθυνότητας και ήθους που κάνει πολύ περήφανους πάνω από όλα την οικογένειά σου, την αγαπημένη σου σύζυγο Ντίνα, τον λατρεμένο σου γιο Άγγελο, τους σεβαστούς γονείς, τα αδέρφια σου, αλλά και όλους εμάς, όλη την τοπική κοινωνία, που σε αγαπήσαμε βαθιά» έγραψε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.