Λαύριο: «Έφαγε μαχαιριά»-Ντοκουμέντο από την άγρια συμπλοκή έξω από ΕΠΑΛ

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2024

Άγρια συμπλοκή μεταξύ μαθητών έξω από ΕΠΑΛ σημειώθηκε την Παρασκευή (27/9) στο Λαύριο. Όπως έχει ήδη καταγραφεί, ομάδα περίπου 20 μαθητών συνεπλάκησαν μεταξύ τους.

Κατά τη διάρκεια του καυγά, μάλιστα, βγήκαν και μαχαίρια με αποτέλεσμα δύο μαθητές να τραυματιστούν έχοντας δεχθεί χτυπήματα με μαχαίρι.

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της συμπλοκής φέρνει στο φως το Star.

Στο υλικό που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, φαίνονται οι μαθητές που τσακώνονται, ενώ σε κάποια στιγμή ακούγεται κάποιος να φωνάζει ότι ένα παιδί τραυματίστηκε με μαχαίρι

 Αργότερα, στην κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού εμφανίζεται ένας από τους δύο τραυματίες, υποστηρίζοντας ότι είναι καλά και πώς μεταφέρεται στο Κέντρο Υγείας. 

Ελεύθεροι οι 13 συλληφθέντες

 Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, ελεύθεροι αφέθηκαν οι 13 συλληφθέντες που εμφανίστηκαν ενώπιον Εισαγγελέα Ανηλίκων και Ανακριτή μετά το αιματηρό περιστατικό στο Λαύριο όπου περίπου 20 μαθητές συνεπλάκησαν άγρια έξω από το 1ο ΕΠΑΛ με έναν από τους εμπλεκόμενους στον καβγά να τραβάει μαχαίρι και να τραυματίζει 2 άτομα στο μηρό. 

 Από τους 13 συλληφθέντες οι 12 είναι ανήλικοι και αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα. Αντίθετα, σε βάρος του ενήλικα ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια σε επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραπέμπεται να δικαστεί από το αυτόφωρο μονομελές δικαστήριο

 Οι δύο τραυματίες μαθητές μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες ενώ ανάμεσα στους ανήλικους συλληφθέντες βρίσκεται και ο 16χρονος που κρατούσε το μαχαίρι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.