Λάβρος ο Πολάκης κατά Κασσελάκη: «Δεν πήρε πίσω το εξώδικο και αποχώρησε»

Παναγιώτα Απέργη10 Οκτωβρίου 2024

«Λάδι» στη φωτιά φαίνεται πως ρίχνει ο Παύλος Πολάκης, καταγγέλλοντας ότι ο Στέφανος Κασσελάκης αρνήθηκε να πάρει πίσω το εξώδικο που είχε αποστείλει προς τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.

Εξερχόμενος της Κουμουνδούρου, ο βουλευτής Χανίων τόνισε ότι η συνάντηση διήρκεσε μόλις 30 λεπτά, καθώς δεν κατέστη δυνατό να προχωρήσουν στην επί της ουσίας συζήτηση τόσο για το συνέδριο όσο και τα ντιμπέιτ.

Όπως υποστήριξε, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε από τη συνάντηση για τους δικούς του λόγους, χωρίς να αποσύρει το εξώδικο, παρά τη δική του προτροπή.

Η δήλωση του Παύλου Πολάκη:

«Η συμφωνία που είχαμε χθες με τους συνυποψηφίους μου τη γραμματέα του κόμματος και τον πρόεδρο της ΚΟ, ήρθα στην ώρα μου, τίμησα αυτά που προσπάθησα να προσφέρω στην ενότητα και ομαλότητα του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία προς το συνέδριο.

Οι συνυποψήφιοί μου ο Απόστολος Γκλέτσος και ο Νικόλας Φαραντούρης, με τους οποίους συνομιλήσαμε τηλεφωνικά και ο Γκλέτσος συμμετείχε για κάποια στιγμή στη συνάντηση με τον Στέφανο Κασσελάκη, έθεταν ως προϋπόθεση την απόσυρση του εξωδίκου από μεριάς του Στέφανου Κασσελάκη προκειμένου να προχωρήσει η συζήτηση, προφανώς το ίδιο έκανα και εγώ.

Όπως καταδίκασα την επιλεκτική διαρροή των προσωπικών δεδομένων που όμως δεν έχει κανένα νόημα ποια καθώς και των 5 των υποψηφίων τα πόθεν έσχες αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ γιατί οι πολιτικοί και υποψήφιοι πρόεδροι δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε και δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε, από τη στιγμή που ικανοποιήθηκε αυτό για να προχωρήσουμε ομαλά παρακάτω είπα και εγώ στον Στ. Κασσελάκη να αποσύρει το εξώδικο.

Δήλωσε ότι δεν το κάνει ότι δεν θα προχωρήσει σε δικαστικές διώξεις το κόμμα αλλά επέμενα ότι πρέπει να γίνει έρευνα στο κόμμα, ενώ η ΠΓ είναι καταδικαστέες οι επιλεκτικές διαρροές.

Επέμενε σε αυτό το οποίο συντηρεί μια κατάσταση εσωστρέφειας, κακομοιριάς. Με βάση αυτά, ήταν δεδομένο ότι δεν μπορούσαμε να προσχωρήσουμε στην επί της ουσίας συζήτηση σε σχέση με το συνέδριο, με την οργάνωση των τηλεμαχιών.

Αποχώρησε για τους δικούς του λόγους. Ο Σ. Φάμελλος δεν ήρθε γιατί είχε βάλει και αυτός το ζήτημα της απόσυρσης του εξωδίκου.

Δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση τα εξής. Με όλη την ευθύνη που παίρνω στη σημαντικότητα και ιστορικότητα των στιγμών.

Το πολιτικό σχέδιο για έναν ΣΥΡΙΖΑ του 5% που θα ασχολείται με τα δικαιώματα ή το πολιτικό σχέδιο ενός αντίστοιχου μικρού ΣΥΡΙΖΑ που θα γίνε προσάρτημα μιας συγκυβέρνησης δεν με αφορά και δεν πρόκειται να υπάρξει.

Καλώ όλο τον δημοκρατικό και προοδευτικό και αριστερό λαό της πατρίδας μας να συμμετέχει με μαζικό τρόπο στις εκλογές της 24 Νοεμβρίου για έναν ΣΥΡΙΖΑ, αξιωματική αντιπολίτευσης που θα τιμά τον ρόλο του και μία αυριανή κυβερνώσα δύναμη.

Σε αυτό τον σκοπό, εγώ, οι συνεργάτες μου, ο κόσμος που με ακολουθεί από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και ο ευρύτερος δημοκρατικός κόσμος θα χαλάσει τα σχέδια για τα άλλα δύο σενάρια.

Θα εκτιμήσω τη στάση μου σε σχέση με την παρουσία μου στην ΚΕ. Εγώ δεν θέλω να αποκλείσω κανέναν. Θέλω να τους νικήσω και αυτό θα κάνω».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.