«Λαβωμένος» και με ερωτηματικά ο Άρης στη Βενετία

Metrosport Team23 Σεπτεμβρίου 2024

Η περίοδος της προετοιμασίας έφτασε στο τέλος της και ο Άρης έχει πια μπροστά του την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του και ταυτόχρονα τον πρώτο «Γολγοθά» με διαδοχικά παιχνίδια στις εγχώριες διοργανώσεις και στο Eurocup μέχρι τον Φεβρουάριο.

«Κάθε αρχή και δύσκολη» όμως για τον Άρη παραείναι δύσκολη, αφού στην πραγματικότητα ο Γιάννης Καστρίτης δεν κατάφερε σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας να δουλέψει με όλο το υλικό του και με αυτές τις συνθήκες θα παρουσιάσει την ομάδα του στην εκκίνηση της σεζόν. Ο Άρης μπαίνει αύριο (25/9, 21:00) σε αυτήν με την πρεμιέρα του Eurocup κόντρα στη Βενέτσια, ματς από το οποίο δεδομένα θα απουσιάζουν ο Νέιτ Λαζέφσκι και ο Ντ’Μόι Χοτζ που είναι επίσης σίγουρο ότι δεν θα είναι παρόντες και στα επόμενα παιχνίδια, αρχίζοντας από εκείνα του Super Cup.

Για τους «κιτρινόμαυρους» ωστόσο τα προβλήματα δεν περιορίζονται εκεί, αφού μικροενοχλήσεις είχαν τις προηγούμενες μέρες ο Βασίλης Τολιόπουλος και ο Μάνος Χατζηδάκης, γι’ αυτό και προφυλάχθηκαν στο φιλικό με την Καρδίτσα. Θα ακολουθήσουν όμως την αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο για τη Βενετία και λογικά θα είναι παρόντες στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Άρη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.