Λάτσιο: Περιμένει αγγλικό deal 20 εκατυμμυρίων για τον Μανδά

Παναγιώτα Απέργη11 Αυγούστου 2024

Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ από την Αγγλία φαίνεται πως περιμένει για τον Χρήστο Μανδά η Λάτσιο.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας, που αντικατέστησε τον Ιβάν Προβεντέλ μετά τον τραυματισμό του, φαίνεται πως έχει αιχμαλωτίσει το ενδιαφέρων αρκετών ομάδων της Premier League, πραγματοποιώντας, παράλληλα, μια αρκετά καλή σεζόν στη Serie A.

Μάλιστα, σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», οι «λατσιόλοι» αναμένουν πρόταση που αγγίζει τα 20 εκατομμυρία ευρώ από ομάδα της Αγγλίας, για την περίπτωση του Έλληνα πορτιέρε, με κορυφαίους διεκδικητές τη Γουλβς και τη Σαουθάμπντον .

Κι όλα αυτά την ώρα που αμφότερες οι ομάδες έχουν αναπτύξει στενές σχέσεις με τη Λάτσιο στη χάρη στον γνωστό ατζέντη, Ζόρζε Μέντες.

Τι αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα

«[...] Προσφορά 20 εκατομμυρίων φτάνει από την Αγγλία για τον Χρήστο Μανδά, τον Έλληνα γεννημένο το 2001 που ανακάλυψε το περασμένο καλοκαίρι και πήρε από τον ΟΦΗ ξοδεύοντας 900 χιλιάδες ευρώ.

Δύο υποθέσεις από την Premier League. Γουλβς και Σαουθάμπτον αναζητούν τερματοφύλακα. Νήματα και υποθέσεις που πρέπει να ληφθούν υπόψη. 

Ο Χόρχε Μέντες έχει σχέσεις με τη Λάτσιο και ελέγχει την αγορά της Γουλβς».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.