Λατινοπούλου για σενάρια συγκυβέρνησης με ΝΔ: «Ούτε τον πυρετό μου...»

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2024

Απάντηση στα σενάρια περί μελλοντικής συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία έδωσε η επικεφαλής της «Φωνής Λογικής», Αφροδίτη Λατινοπούλου μιλώντας στο Mega και την εκπομπή «Live News».

«Όσο περισσότερο μας γνωρίζουν τόσο περισσότερο μας εμπιστεύονται. Όσο περισσότερο μιλάμε γι’ αυτά που απασχολούν την πλειοψηφία των Ελλήνων, τα αυτονόητα, ότι γίνεται με την λαθρομετανάστευση, την εγκληματικότητα, την ακρίβεια, την υγεία και την παιδεία, είναι θέματα που απασχολούν την πλειοψηφία», δήλωσε η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής».

Επιπλέον, η Αφροδίτη Λατινοπούλου ξεκαθάρισε πως το κόμμα έχει αυτόνομη και ξεκάθαρη πορεία, ενώ επανέλαβε για ακόμη μια φορά τα περί «μετάλλαξης» της ΝΔ.

 «Μου προξένησε εντύπωση ότι η κα Κεφαλογιάννη ξόδεψε σχεδόν 80.000 ευρώ για να εξοπλίσει το γραφείο της και πάνω από 60.000 ευρώ για να δώσει δώρο στην πριγκίπισσα της Ιαπωνίας, και το πρόβλημα της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν ο κος Σαλμάς, ο οποίος μίλησε για απευθείας αναθέσεις και φωτογραφικούς διαγωνισμούς», πρόσθεσε.

«Δεν θα συνεργαζόμασταν με τη ΝΔ»

Όσο για τα σενάρια περί μελλοντικής συνεργασίας με τη ΝΔ; Τα διέψευσε με τον δικό της τρόπο.

 «Με τον πρωθυπουργό ο οποίος πρόδωσε τον συντηρητικό κόσμο στην Ελλάδα, τον πρωθυπουργό που έφερε και ψήφισε τον νόμο για την υιοθεσία και τα ομόφυλα ζευγάρια, κάνοντας το χατίρι στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, τον πρωθυπουργό που δεν έχει κάνει το παραμικρό για το λαθρομεταναστευτικό, αφήνοντας να μετατραπεί σε γκέτο περιοχές της Ελλάδας, που έχει δολοφονήσει τους ελεύθερους επαγγελματίες με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, με τον πρωθυπουργό που είναι αμετανόητος σοσιαλιστής, όχι δεν συγκυβερνώ, ούτε τον πυρετό μου δεν μοιράζομαι μαζί του».

Σε ό,τι αφορά δε το μεταναστευτικό, η Αφροδίτη Λατινοπούλου σημείωσε: «Θα διώχναμε χθες τους παράνομους μετανάστες. Θα βρούμε χώρες να τους στείλουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.