Λατινοπούλου: Αρνείται την ύπαρξη ακροδεξιών κομμάτων - «Παρεξηγούμαστε...»

Metrosport Team11 Ιουνίου 2024

Την ύπαρξη ακροδεξιών κομμάτων στην Ελλάδα αρνείται η πρόεδρος του κόμματος «Φωνή Λογικής», Αφροδίτη Λατινοπούλου, επισημαίνοντας ότι το κόμμα της εντάσσεται στον χώρο της δεξιάς – κεντροδεξιάς.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», η πρόεδρος του κόμματος «Φωνή Λογικής» επεσήμανε ότι «παρεξηγούμαστε όταν μας λένε ακροδεξιούς», προσθέτοντας ότι οι διαφορές μεταξύ του κόμματός της και της ακροδεξιάς είναι τεράστιες. 

«Είναι τεράστιες οι διαφορές. [...] Κάποιοι θεωρούν ακροδεξιό και τον κ. Μητσοτάκη, ο κ. Τσίπρας τον έλεγε έτσι επί χρόνια», υποστήριξε η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Συν τοις άλλοις, η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής» ανέφερε ότι ακροδεξιά ήταν η Χρυσή Αυγή, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι πλέον δεν υπάρχει.

Σε ό,τι αφορά τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, σημείωσε ότι το μυστήριο του γάμου πρέπει να τελείται μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, αναφέροντας ότι ο μόνος λόγος που προχώρησε το συγκεκριμένο νομοσχέδιο είναι για υπάρχει η δυνατότητα υιοθεσίας.

«Δεν μπορεί να κάνει ο καθένας ότι θέλει, τα παιδιά χρειάζονται συγκεκριμένα πρότυπα, πατέρα και μητέρα και πρέπει να έχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις τα ζευγάρια που υιοθετούν», συνέχισε. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.