Λάππας: «Ο Άρης παίζει πάντα στο όριο του, ο κόσμος το εισπράττει αυτό»

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2023

Για τη μεγάλη νίκη του Άρη στην Ευρώπη μίλησε ο βετεράνος άσος, Γιάννης Λάππας, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

 «Ο Άρης και φέτος και πέρυσι έχει φτιάξει ομάδα που στηρίζεται στην ομαδικότητα και λιγότερο στο ατομικό ταλέντο. Κέρδισε μια ομάδα με μεγαλύτερο μπάτζετ και προσδοκίες. Είναι μεγάλη νίκη που δένει την ομάδα και δείχνει τις δυνατότητες της. Η ομάδα είναι δουλεμένη απλά χρειάζεται χρόνος. Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος ο Άρης παίζει στο όριο του» ανέφερε αρχικά για τον αγώνα με την Τουρκ Τέλεκομ.

Για Τολιόπουλο και Καρ: «Ο Τολιόπουλος νιώθει βασικός και ότι θα πάρει την ομάδα στις πλάτες του. Νιώθει άνετα. Ο Καρ θέλει χρόνο ακόμη και δε νιώθει βασικός. Πιστεύω ότι θα δώσει πολλά».

Την ατμόσφαιρα στο γήπεδο: «Αν έλεγε κάποιος ότι ο Άρης που τελειώνει κάθε χρόνο στο πρωτάθλημα από 4ος μέχρι 8ος θα μάζευε Τετάρτη απόγευμα τόσο κόσμο και με τόσο παλμό με δεν θα τον πίστευαν.  Η ομάδα έχει δυναμική και επαφή με τον κόσμο. Είναι υγιές το περιβάλλον και είναι ωραίο να πάρει κάποιος την οικογένεια και να πάει στο γήπεδο. Η ομάδα φαίνεται πως ξεπληρώνει την αγάπη του κόσμου. Ακόμη και να χάναμε, θα έφευγα γεμάτος γιατί τα παιδιά προσπάθησαν. Ο κόσμος το εισπράττει αυτό και γι' αυτό στηρίζει την ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.