«Λάμψη» στον εορτασμό των 40 χρόνων του ΑΓΕΜΣ Σπάρτακος

Metrosport Team22 Φεβρουαρίου 2024

Με μία εκδήλωση γεμάτη λάμψη γιορτάστηκαν φέτος τα 40 χρόνια ζωής του ΑΓΕΜΣ Σπάρτακος, στο Πολιτιστικο Κέντρο Θερμης!

Ο σύλλογος των ολυμπιονικών (έχει αναδείξει Ιωάννη Μελισσανίδη , Δημοσθένη Ταμπάκο , Αρετή Σιναπίδου , καθώς και άλλους πρωταθλητές και πρωταθλήτριες) , τιμώντας τα 40 χρόνια από την ίδρυση του, βράβευσε τους νέους ταλαντούχους αθλητές ρυθμικής , ακροβατικής και τραμπολίνο, καθώς και σημαντικές αθλητικές προσωπικότητες, για την προσφορά τους.


Ο ΑΓΕΜΣ Σπάρτακος εκτός από το άθλημα της γυμναστικής καλλιεργεί και τα αθλήματα του στίβου και της Αρσης Βαρών !

«Συνεχίζουμε να βαδίζουμε πάνω στα χνάρια της φιλοσοφίας του αείμνηστου προέδρου και πατέρα μας Γιώργου Δέλλιου, ο οποίος άφησε τη σφραγίδα του πάνω στον σύλλογο» τόνισε στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΑΓΕΜΣ Σπάρτακος Θανάσης Δέλλιος και συμπλήρωσε: «Σ’ αυτή την διαδρομή των 40 χρόνων πολλοί άνθρωποι έκαναν πολλά ώστε να γίνουμε ο σύλλογος των ολυμπιονικών. Από τον Ηλία Ζυγούρη που ήταν ο πρώτος πρόεδρος του συλλόγου μέχρι και τον Γιώργο Δέλλιο. Ολους αυτούς δεν πρόκειται να τους ξεχάσουμε ποτέ και τους ευγνωμονούμε».


Στην εκδήλωση εκτός από τους αθλητές και τις αθλήτριες που είχαν διακρίσεις την προηγούμενη χρονιά τιμήθηκαν:

* Βαλέριος Γκεβοριαν (κορυφαίος προπονητής που έβαλε τις βάσεις ).

* Δημοσθένης Ταμπακος (το βραβείο παρέλαβαν οι γονείς του και την απονομή έκανε ο πρώην πρόεδρος του σωματείου Βασιλης Παπαδόπουλος ).

* Χριστίνα Μακρή (καθηγήτρια ΤΕΦΦΑ και θεμελιωτής του τμήματος Ακροβατικής ).

* Κούλα Γιαννακιδου (αντιδήμαρχος αθλητισμού Δήμου Θεσσαλονίκης ) , λόγω απουσίας της στην Αθήνα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστου στίβου και τις εκδηλώσεις ΣΕΓΑΣ το βραβείο παρέλαβε ο Χάρης Μελιδης.

* Νάκης Κοντοπίδης (αντιδημαρχος αθλητισμού Δήμου Θερμης ).

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν ο Γιάννης Μαγκριώτης (πρώην υπουργός ) , Ειρήνη Μανδραβελη (αντιπρόεδρος ΕΓΟ), Χρήστος Ψαθάς (μέλος Δ.Σ ΕΓΟ ) , Νεκτάριος Κελεσίδης (μέλος Δ.Σ ΕΓΟ και πρόεδρος ΑΕΣΓΒΕ ) και η Δέσποινα Αηδονά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.