Λαμία: Ψάχνει για «διάδοχο» ο Παπαϊωάννου - «Θα δούμε για τον Βόκολο»

Metrosport Team15 Μαΐου 2024

Γεμάτη προβληματισμούς φαίνεται πως θα είναι η νέα σεζόν για την Λαμία, αφού η ομάδα καλείται να βρει καίριες λύσεις σε μείζονος σημασία προβλήματα. Πέρα, λοιπόν, από τον πάγκο της ομάδας και το μέλλον του Λεωνίδα Βόκολου, ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου έβαλε ερωτηματικά και για το δικό του στην ηγεσία των Φθιωτών.  

 Σε δηλώσεις που παραχώρησε στο STAR Κεντρικής Ελλάδας, o μεγαλομέτοχος των «κυανόλευκων» αναφέρθηκε  στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ομάδα ο Καρλίτος, ενώ σχολίασε και τις συζητήσεις για την παραμονή του Λεωνίδα Βόκολου στην τεχνική ηγεσία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «Δεν ασχολούμαι τόσο πολύ ενεργά. Οι μετοχές έπρεπε να μεταβιβαστούν, ορισμένες στον αδερφό μου που δεν έχει τόσο πολύ σχέση με το ποδόσφαιρο. Όταν πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με τον Δήμο, κάπως έπρεπε να αποσυμφορηθώ. 

Ασχολούμαι, αλλά όχι όπως πριν από ένα χρόνο. Θέλουμε διάδοχη κατάσταση. Να βρούμε έναν άνθρωπο να αγαπάει το ποδόσφαιρο και την πόλη. Ήρθαν πολλοί, υπήρξαν και κάποιοι σοβαροί αλλά… Ψάχνουμε. Μακάρι να βρούμε αύριο το πρωί τη διάδοχη κατάσταση. Δεν είναι θέμα του πόσα χρήματα θα δώσει. Μας ενδιαφέρει να είναι υγιής επιχειρηματίας, να αγαπάει το ποδόσφαιρο και να έχει διάθεση να συνεχίσει η ομάδα. Στις εγκαταστάσεις υστερούμε σε σχέση με άλλες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας. Όχι στο προπονητικό, αλλά στο γήπεδο. Έχουμε μείνει πίσω. Σε ένα θέμα έχουμε κάνει λάθος. Δεν έχουμε δώσει βάρος στα φυτώρια και τις ακαδημίες μας. Φέτος θα μπορούσαμε να δώσουμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά», σχολίασε μεταξύ άλλων».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Καρλίτος που πήρε μεταγραφή στην Αστάνα από την οποία αποχώρησε πρόσφατα: «Μας βοήθησε πάρα πολύ. Όταν μου είπε πως θέλει να πάει στην Αστάνα, έκανε ότι μπορούσα να τον κρατήσω. Δεν… κρατιόνταν. Έχουμε καλές σχέσεις. Προχθές μου έστειλε μήνυμα. Συζητάμε, θα δούμε αν γυρίσει. Δεν αποκλείουμε τίποτα»/

Για τον Λεωνίδα Βόκολο και αν θα παραμείνει στον πάγκο ανέφερε πως «έχουμε ήδη κάνει μία κουβέντα. Θα κάνουμε και τις επόμενες ημέρες. Ο προπονητής έχει τις ιδέες και τα θέλω του, εμείς έχουμε τα θέλω μας. Θα δούμε αν μπορούσε να συνεχίσουμε».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.