Λαμία: Πώς κατακάηκε το εργοστάσιο που σχετίζεται με την τροφική δηλητηρίαση μαθητών

Metrosport Team20 Μαΐου 2024

Νέα βίντεο-ντοκουμέντα από τη χθεσινή (19/5) πυρκαγιά στο εργοστάσιο «Γιαννίτσης» στην ΒΙΠΕ Λαμίας, το οποίο συνδέεται με την υπόθεση της μαζικής τροφικής δηλητηρίασης, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το lamianow.gr, η καταστροφή της επιχείρησης είναι ολική, παρά την πολύωρη επιχείρηση της Πυροσβεστικές, καθώς η πυρκαγιά πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις, καταστρέφοντας ολοσχερώς το κτίριο, αλλά και τα αυτοκίνητα του εργοστασίου που βρισκόντουσαν στον περιβάλλοντα χώρο.

Μάλιστα, ισχυρές εκρήξεις από δεξαμενές αερίου στο εσωτερικό του εργοστασίου, με τους πυροσβέστες να μην μπορούν να συνεχίσουν την κατάσβεση στο εσωτερικό του κτιρίου.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δυο ημέρες, το συγκεκριμένο εργοστάσιο είχε ετοιμάσει τα σχολικά γεύματα από τα οποία προκλήθηκε μαζική τροφική δηλητηρίαση μαθητών σε σχολεία της περιοχής, με δεκάδες παιδιά να υποφέρουν από βαριά συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης.

Αμέσως, οι γονείς των παιδιών πήγαν την Παρασκευή (17/5) στον εισαγγελέα της Λαμίας για να καταγγείλουν το συμβάν, καταθέτοντας περισσότερους από 30 μηνύσεις για τους σχεδόν 63 μαθητές από επτά σχολεία της Λαμίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.