Λαμία: Επιστρέφει με νέα σύμβαση η εταιρεία που συνδέεται με τη δηλητηρίαση μαθητών

Metrosport Team26 Οκτωβρίου 2024

Σωρεία αντιδράσεων έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Λαμίας η είδηση πως η εταιρεία με τα σχολικά γεύματα που συνδέεται με την τροφική δηλητηρίαση δεκάδων μαθητών την περασμένη άνοιξη επιστρέφει στην αγορά υπογράφοντας νέα σύμβαση για την τροφοδότηση σχολείου της περιοχής.

Παρ’ ότι ο ΟΠΕΚΑ έχει διακόψει για τρία χρόνια τη συνεργασία με την συγκεκριμένη εταιρεία, ο Δήμος Λαμιέων υπερψήφισε τη σύμβαση προμήθειας έτοιμου φαγητού για το Μουσικό Σχολείο της Λαμίας.

 Υπενθυμίζεται ότι το εργοστάσιο της εταιρείας κάηκε ολοσχερώς μια ημέρα πριν την προγραμματισμένη διενέργεια ελέγχου από τον ΕΦΕΤ, με την πυροσβεστική να αποδίδει την πυρκαγιά σε εμπρησμό.

 Ο Βασίλης Κυριακάκης, ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Λαμίας, μίλησε στο MEGA για τη σχετική απόφαση: 

«Έρχεται η νομική υπηρεσία και φυσικά δύο παρατάξεις του Δήμου που εκπροσωπούν μεγάλο αριθμό ψηφοφόρων και λένε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

 Υποστηρίζουν ότι η διακοπή της σύμβασης έγινε λόγω της φωτιάς κι όχι επειδή ούτως ή άλλως θα γινόταν γιατί είχαν δηλητηριαστεί παιδιά και έγινε έκπτωτος απ’ τον ΟΠΕΚΑ, θα του δώσουνε την άδεια να συνεχίσει.

 Τα επιχειρήματα ήταν ότι, αν αρνούμασταν τη συνέχιση της σύμβασης, θα μας έκανε νομικά μέτρα, θα πληρώναμε ρήτρες. Και φυσικά το σχολείο μέχρι να βρούμε καινούργιο ανάδοχο θα έμενε χωρίς γεύματα. Και προτίμησαν να δώσουν σε αυτόν την συνέχιση».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.