Λάκης Γαβαλάς: Σε ποια διάσημη σειρά του Netflix θα συμμετάσχει

Metrosport Team17 Σεπτεμβρίου 2024

Σε μια από τις διασημότερες σειρές του Netflix αναμένεται να συμμετάσχει ο Λάκης Γαβαλάς, όπως αποκάλυψε μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno».

Όπως αποκάλυψε, το επόμενο διάστημα θα συμμετάσχει στην τέταρτη σεζόν της σειράς «Emily In Paris», μια πρόταση που του έγινε καθώς ο παραγωγός του αγαπημένου πρότζεκτ είναι φίλος του.

«O παραγωγός της σειράς ήρθε στη Μύκονο, είναι φίλος μου τρία χρόνια. Το συζητούσαμε και πέρυσι αλλά εγώ δεν μπορούσα γιατί είχα τα γυρίσματα. Τώρα που είμαι πιο "απελευθερωμένος", βέβαια έχω πολλά ταξίδια, θα το σφηνώσω και αυτό το πράγμα γιατί κάποια στιγμή πρέπει να γίνει», τόνισε ο γνωστός σχεδιαστής.

Παράλληλα, σχολίασε ότι είναι και πάλι πίσω στον χώρο της μόδας, καθώς, όπως δήλωσε, «ιδρυματοποιήθηκε» στην Ελλάδα και επιθυμεί να ξαναβρεί τον «μελετημένα τρελό Λάκη». 

«Αρνήθηκα να είμαι στην επιτροπή του "My Style Rocks". [...] Εγώ θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή που να είμαι με τη Βίκυ Καγιά και με τη Μπέτυ Μαγγίρα. Στη Μπέτυ Μαγγίρα το έχω πει. Στη Βίκυ έστειλα ένα μήνυμα και της είπα "τώρα με αυτά που βλέπω εγώ που έλεγα κάτσε σπίτι σου ή πίσω από τις κάμερες, γύρνα στο σπίτι που λέγεται τηλεόραση"», συμπλήρωσε.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή αποκάλυψε ότι διατηρεί σχέση με νεότερο άνθρωπο, που τον ζηλεύει.

«Έχω σύντροφο πολύ νέο και με ζηλεύει, ενώ έχει τέλειο σώμα. Έχω να τον δω 15 μέρες, μπορεί να ασχήμυνε. Οι σχέσεις μου επειδή έχουν κι έναν χαρακτήρα μορφωτικό, πάντα είχαν να κάνουν με πολύ ιδιωτικές στιγμές, με βάθος. Δεν θέλω να είναι ένας άνθρωπος που θέλει τη δημοσιότητα. Θέλω κι εμένα να με προτρέπει να μη βγαίνει στη δημοσιότητα», είπε για τον σύντροφό του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.