Λάκης Γαβαλάς-Αλέξης Παππάς: Πώς απαντούν στο δημοσίευμα που τους εμφανίζει ως ζευγάρι

Metrosport Team26 Σεπτεμβρίου 2024

Την άμεση αντίδραση τόσο του Λάκη Γαβαλά όσο και του Αλέξη Παππά προκάλεσε δημοσίευμα κυπριακής ιστοσελίδας, σύμφωνα με το οποίο οι δύο τους διατηρούν ερωτικό δεσμό.

Αμφότεροι διέψευσαν το συγκεκριμένο δημοσίευμα με από κοινού δηλώσεις τους στην εκπομπή «Super Katerina» του Alpha και, μάλιστα, ο Αλέξης Παππάς δήλωσε πως πρόκειται να κινηθεί νομικά κατά του δημοσιεύματος.

«Σίγουρα αυτή η συκοφαντία δεν μπορεί να περάσει στο ντούκου, με ενόχλησε», είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς.

«Εάν δεν μου πουν μία συγνώμη και δεν το κατεβάσουν, θα κινηθώ νομικά. Είναι συκοφαντία και βάσει νόμου διώκεται ποινικά. Είναι ένα ψέμα και με ενοχλεί», συνέχισε. 

 «Είναι πέντε μέρες που το έχω αφήσει να υπάρχει και δεν έχω κάνει τίποτα. Ο κόσμος από κάτω συνεχίζει και γράφει πόσο μεγάλη συκοφαντία είναι αυτό και το άρθρο παραμένει εκεί. Φαίνεται ότι το κάνουν για εμπορικούς σκοπούς. 

Αν ήθελαν να παίξουν ένα τέτοιο παιχνίδι, να μας το έλεγαν για να έχουμε κι εμείς κέρδος. Δεν κολακεύει κανέναν αυτό», κατέληξε.

Από την πλευρά του, ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο: 

 «Δεν μου αρέσει καθόλου που αρνείται τον έρωτά μας. Κουμπάρα μας είναι η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ, φτιάξαμε και τα γαμπριάτικα κοστούμια μας. Είμαι έξαλλος», είπε αρχικά αστειευόμενος και στη συνέχεια πρόσθεσε: 

 «Δεν καταλαβαίνω πώς μπορούν να λένε κάτι τέτοιο. Δεν έχουν θέματα οι άνθρωποι; Πραγματικά δηλαδή. Βγάζουν κάτι και θίγουν ανθρώπους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.