Λαγόντζος για Μηχανιώνα: «Ηταν από τις ομάδες που έπαιζαν ωραίο και ελκυστικό ποδόσφαιρο»

Metrosport Team16 Μαΐου 2024


Ο Ποσειδώνας Μηχανιώνας τερμάτισε στην 6η θέση του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο αρχηγός της ομάδας, Στέλιος Λαγόντζος, ο οποίος αγωνίζεται από το 2019 στον σύλλογο της Μηχανιώνας, κάνοντας έναν μίνι απολογισμό της σεζόν, τόνισε στον Παύλο Κερασιώτη:

 «Ηταν μια από τις πιο απαιτητικές χρονιές στην Γ’ Εθνική με πολύ καλές και ιστορικές ομάδες, έμπειρες και πλούσια ρόστερ. Εξ αρχής το πρωτάθλημα είχε δυσκολίες αν αναλογιστεί κανείς ότι οι μισές ομάδες πέφτουν κατηγορία, οπότε θέλοντας και μη η ομάδα ήταν υπερχρεωμένη να κοιτάει μόνο ψηλά και το πως θα πρωταγωνιστήσει. Θεωρώ ότι ο Ποσειδώνας ήταν από τις ομάδες που έπαιζαν ωραίο και ελκυστικό ποδόσφαιρο στην κατηγορία. 

Αλλες φορές σε συνδυασμό με νίκες και άλλες όχι. Παρόλα αυτά η ομάδα κατάφερε να εξασφαλίσει την 6 θέση στο πρωτάθλημα έχοντας καλά νούμερα σε επίθεση και σε άμυνα. Το μόνο γεγονός που μας στενοχώρησε όλους στον σύλλογο ήταν ο τελικός κυπέλλου της ΕΠΣΜ που δεν καταφέραμε να τον κερδίσουμε παρόλο που ήμασταν 90 λεπτά κυρίαρχοι. Αλλά νομίζω ότι όλοι πήραμε ένα καλό μάθημα και πολλές εμπειρίες από αυτό το παιχνίδι που θα μας κάνουν πιο σοφούς στον χώρο του ποδοσφαίρου. Για να συνοψίσω θεωρώ ότι η πορεία της ομάδας μου ήταν εξαιρετική σε όλους τους τομείς, αναδεικνύοντας άλλη μια φορά τα νεαρά παιδιά, καταφέραμε να φέρουμε και άλλο κόσμο στο γήπεδο και με την επιτυχία της παραμονής να έχουμε τον Ποσειδώνα και την νέα χρονιά στην Γ’ Εθνική. 

Θα ήθελα πολύ και την νέα χρονιά να βρίσκομαι στην ομάδα. 

Με την διοίκηση πλέον έχω άλλη σχέση μιλάμε αρκετά συχνά για διάφορα θέματα, οπότε ευελπιστώ πως σύντομα θα γνωρίζω το μέλλον μου στο σύλλογο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.