Λαγόντζος: «Από δικά μας λάθη χάσαμε βαθμούς»

Metrosport Team27 Οκτωβρίου 2023

Ο Ποσειδώνας Ν. Μηχανιώνας βρίσκεται στην 8η θέση του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο αρχηγός του Ποσειδώνα, Στέλιος Λαγόντζος αγωνίζεται την τελευταία πενταετία στην ομάδα και σε δηλώσεις του για το ξεκίνημα, αλλά και τη συνέχεια της Γ’ Εθνικής, είπε στον Παύλο Κερασιώτη: «Περιμέναμε ένα καλύτερο ξεκίνημα είναι η αλήθεια. 

Από δικά μας λάθη έχουμε χάσει κάποιους βαθμούς αν αναλογιστεί κανείς ότι τα 4 από τα 6 γκολ που έχουμε δεχτεί είναι από πέναλτι τα οποία μας έχουν στοιχήσει βαθμούς. 

Η ομάδα άλλαξε σχεδόν όλο τον κορμό της, χτίστηκε σε μικρό χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να μην προλάβει να βγάλει στο γήπεδο αυτό που πραγματικά μπορεί. Παρ’ όλα αυτά μέρα με την μέρα μέσα από την προπόνηση βελτιωνόμαστε και αυτό αποτυπώνεται στο γήπεδο. Υπάρχει πολύ ταλέντο, όρεξη και φιλοδοξίες στην ομάδα και θεωρώ πως πέρα από το όμορφο ποδόσφαιρο που παίζει θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα. Οσο για την πρωτοπόρο Καβάλα θεωρώ ότι έχει κάνει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στο Πρωτάθλημα με έμπειρους ποδοσφαιριστές σε όλες τις γραμμές και έχει χτίσει μια απόσταση ασφαλείας από τους υπόλοιπους διεκδικητές.

 Το Πρωτάθλημα βέβαια είναι μεγάλο. Υπάρχουν πολλοί αγώνες ακόμα μπροστά μας και τίποτα δεν έχει τελειώσει». Σε προσωπικό επίπεδο πως εξελίσσεται η χρονιά; «Προσπαθώ να συνεισφέρω όσο περισσότερο μπορώ στην ομάδα εντός και εκτός γηπέδου βοηθώντας τα νέα παιδιά να προσαρμοστούν στην ομάδα και στην κατηγορία. 

Είναι ο πέμπτος μου χρόνος στον σύλλογο, έχω δεθεί αρκετά με τους ανθρώπους και τον κόσμο της Μηχανιώνας και θέλω μέσα από τις ομαδικές επιτυχίες να πετύχω και τους δικούς μου προσωπικούς στόχους».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.