Λαγωνίδης: «Όνειρο μου η πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team22 Σεπτεμβρίου 2024

Ένας εκ των κορυφαίων του αγωνιστικού χώρου στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ ΠΑΟΚ Β και Ηρακλή στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague 2, Γιώργος Λαγωνίδης, έκανε τη δική του αποτίμηση για το τελικό 0-0 , τα όσα θα πρέπει να περιμένει το φίλαθλο κοινό από τον ίδιο και τους συμπαίκτες του αλλά και τον στόχο της πρώτης ομάδας.

Αρχικά, αναφερόμενος στο παιχνίδι, ανέφερε: «Φέραμε το παιχνίδι όπως το θέλαμε εμείς, θα μπορούσαμε να πάρουμε ωστόσο και ένα καλύτερο αποτέλεσμα, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό που δώσαμε και ξεκινάμε ήδη την προετοιμασία μας για τον δεύτερο αγώνα της Superleague 2, δουλεύουμε πολύ και αυτό φάνηκε σήμερα στον αγωνιστικό χώρο».

Για την ομάδα: «Σίγουρα μπορούμε να δώσουμε πολλά παραπάνω, αυτό ήταν μία πρώτη εικόνα, αλλά μπορούμε να δώσουμε και παραπάνω πράγματα».

Ενώ για τον ίδιο, την εμπειρία του αλλά και τους προσωπικούς και ομαδικούς στόχους, ανέφερε: «Είμαι από τους μεγαλύτερους σε ηλικία, αλλά είμαστε μία γροθιά , ο ένας για τον άλλον είμαστε ένα σύνολο. Στόχος μου ομαδικός και ατομικός είναι η ομάδα να τα πάει καλά στο πρωτάθλημα , να είμαστε όπως πρέπει όλη τη χρονιά γιατί είμαστε ο ΠΑΟΚ μία ομάδα που πρέπει να πρωταγωνιστεί, ενώ δικό μου όνειρο και στόχος είναι να φτάσω στην πρώτη ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.