Λαγωνίδης: «Ο ΠΑΟΚ έβαλε τα γυαλιά σε όλους μας»

Metrosport Team22 Μαΐου 2024

Πανάξια πρωταθλητής Ελλάδας αναδείχθηκε ο ΠΑΟΚ μετά το διπλό που έκανε στο Βικελίδης επί του Άρη με 1-2, στα πλαίσια της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ του Πρωταθλήματος. Ο υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ του Δικεφάλου, Κώστας Λαγωνίδης μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Στη Σέντρα για τον άθλο της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου που κόντρα σε όλους κι όλα κατέκτησε τον τίτλο, ενώ αναφέρθηκε και στην επιτυχία της Κ15 που κατέκτησε για δεύτερη διαδοχική χρονιά την κούπα.

''Ήταν το καλύτερο Πρωτάθλημα όλων των εποχών, υπήρχε ανταγωνισμός μέχρι το τέλος και οι τέσσερις μεγάλες ομάδες διεκδικούσαν τον τίτλο και είμαι πολύ χαρούμενος όπως κι όλος ο κόσμος του ΠΑΟΚ που κατέκτησε αυτή την κούπα που πέρασε από χίλια κύματα. Η ομάδα μας έβαλε σε όλους τα γυαλιά. Το συμπέρασμα που βγαίνει, είναι να στηρίζουμε την ομάδα στα δύσκολα, γιατί δεν ξέρεις τι θα σου επιφυλάξει στο τέλος. Τέτοιο τέλος δεν το περίμενε κανείς''.

Για το κλειδί της φετινής επιτυχίας:

''Έχει να κάνει με την φιλοσοφία, το βάρος της φανέλας, το οικογενειακό κλίμα στα αποδυτήρια, η συνεργασία διοίκησης με το τεχνικό τιμ, η συνεργασία κόσμου και όλα αυτά έφεραν αυτό το όμορφο αποτέλεσμα. Ξεπεράσαμε την εσωστρέφεια και αξίζουν όλοι συγχαρητήρια για την τεράστια επιτυχία''.

Για τον MVP:

''Όλοι κατά διαστήματα τράβηξαν μεγάλο κουπί. Ιδιαίτερη αδυναμία έχουμε στα δικά μας παιδιά όπως ο Κωνσταντέλιας, ο Κουλιεράκης, ο Μιχαηλίδης, ο Τσιγγάρας και είναι χαρά μας που τα βλέπουμε να είναι πρωταγωνιστές στην πρώτη ομάδα. Άλλωστε, αυτή είναι η δουλειά μας στην ακαδημία να ετοιμάζουμε τα νέα παιδιά για την πρώτη ομάδα''.

Για το αν βλέπει νέο Κωνσταντέλια στην ακαδημία του ΠΑΟΚ:

''Βεβαίως μπορεί να βγει νέος Κωνσταντέλιας. Αλλά θέλω να τονίσω ότι δεν αρκεί μόνο το ταλέντο. Το θέμα είναι τι τους προσφέρουμε εμείς ως ακαδημία και πως μπορούμε να τους βελτιώσουμε ως ποδοσφαιριστές. Υπάρχουν πολλοί αφανείς ήρωες στην ακαδημία που δουλεύουν μέρα νύχτα για να προετοιμάσουν σωστά αυτά τα παιδιά. Δεν είναι εύκολο, θέλει σκληρή δουλειά, υπομονή και ταπεινότητα''.

Για την επιτυχία της Κ15 του ΠΑΟΚ:

''Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλο το τιμ και τα παιδιά για τη δεύτερη σερί κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Όλα τα παιδιά που βρίσκονται εδώ έχουν κάτι και δεν είναι τυχαία εδώ''.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.