Λαγκαδάς: Τετράδα ανανεώσεων συνεργασίας

Metrosport Team21 Ιουνίου 2024

Τη φανέλα τoυ Λαγκαδά θα φοράει και τη νέα σεζόν ένας εκ των αρχηγών της ομάδας, ο Δημήτρης Γκούντας. Ο 27χρονος πρώτος σκόρερ της περσινής σεζόν, ήταν από τους πρώτους που είπαν το «ΝΑΙ» όταν ξεκίνησε η προσπάθεια ανασυγκρότησης της ομάδας και φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει και από τη συνέχεια αυτής.
Τη φανέλα της ΑΠΕΛ, θα φοράει και τη νέα σεζόν ο περσινός MVP στη θέση του κέντρου, Ανδρέας Γούσιος. Ο 16 χρόνος μέσος, στην πρώτη του χρόνια σε ανδρικό επίπεδο κατάφερε να αγωνιστεί σε 16 παιχνίδια (τα περισσότερα εξ αυτών ως βασικός), μοιράζοντας και μια ασίστ.
Ανανεώθηκε  η συνεργασία  για έναν ακόμα χρόνο με τον Κώστα Νετκίδη. Ο 23χρονος δεξιός οπισθοφύλακας ήρθε στην ομάδα τον Ιανουάριο και πρόλαβε να αγωνιστεί σε 5 παιχνίδια δίνοντας και 2 ασίστ, πριν τον κρατήσει πίσω ένας τραυματισμός.
Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός Οδυσσέας Τσακάλης  θα φορέσει για 2η διαδοχική χρόνια τη φανέλα της ΑΠΕΛ και 4η συνολικά, αποτελώντας παίκτη - γέννημα θρέμμα των ακαδημιών του συλλόγου. Την περσινή χρονιά πρόλαβε να καταγράψει 11 συμμετοχές, σημειώνοντας 4 γκολ ενώ μοίρασε και 2 ασίστ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.