Λαγκαδάς: Εγκαύματα στο 60% του σώματος για το 2χρονο κοριτσάκι

Metrosport Team28 Μαΐου 2024

Εκτεταμένα εγκαύματα σε ποσοστό 60% υπέστη το μόλις 2 ετών κοριτσάκι, μετά από ανάφλεξη που προκλήθηκε την ώρα που ανεφοδίαζε με καύσιμα το όχημα ο πατέρας της.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, ο πατέρας της ανήλικης ανεφοδίασε αρχικά τη μηχανή και μετά το όχημά του, όταν η μικρή έτρεξε αμέριμνη στην αγκαλιά του και τότε, εξ αιτίας της ποιότητας του υφάσματος του φορέματος της δημιουργήθηκε στατικός ηλεκτρισμός με το μπιτόνι κατ' επέκταση ανάφλεξη.

Τα ρούχα της μικρής τυλίχτηκαν αμέσως στις φλόγες και ο πατέρας μαζί με τον παππού στην προσπάθειά τους να τις σβήσουν με τα χέρια, υπέστησαν επίσης εγκαύματα στα χέρια, με τον ηλικιωμένο άνδρα μάλιστα να χρειάζεται χειρουργική επέμβαση.

Το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, ωστόσο οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά της στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, με αποτέλεσμα να πραγματοποιηθεί αεροδιακομιδή.

Σε βάρος του 28χρονου πατέρα σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαγκαδά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.