Λαγκαδάς: «Ωραίο σύνολο που θα το απολαμβάνει ο κόσμος»-Δηλώσεις Γκούντα, Καφανταρίδη

Metrosport Team27 Ιουνίου 2024

Πανάξια η ομάδα του Λαγκαδά κατέκτησε το Πρωτάθλημα στον πέμπτο όμιλο της Γ’ κατηγορίας...

Δύο εκ των αρχηγών της ομάδας οι Μπάμπης Καφανταρίδης και Δημήτρης Γκούντας δήλωσαν για την επιτυχία της ομάδας τους.

Καφανταρίδης: «Κάθε χρόνο να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω»

Οι παλαιοί παίκτες της ΑΠΕΛ έβαλαν πλάτη και με παιδιά από την ακαδημία χτίστηκε ένα δυνατό σύνολο που έφερε την άνοδο. Ο Mπάμπης Καφανταρίδης εκ των αρχηγών της ομάδας για την άνοδο του συγκροτήματος του Λαγκαδά επισήμανε: « Η ομάδα επανήλθε φέτος στην ενεργό δράση και χτίστηκε από την αρχή. Μαζεύτηκαν παιδιά από τον Λαγκαδά και την γύρω περιοχή. Με την επιστροφή παλαιών παικτών οι οποίοι έβαλαν πλάτη και παιδιά από τη ακαδημία που έχουν τα φόντα να προχωρήσουν και να δείξουν και το ταλέντο τους, παιχνίδι με το παιχνίδι και με τον προπονητή τον Θ. Αργυρόπουλο η ομάδα έπαιρνε τα αποτελέσματα φτάνοντας τελικά στο σημείο να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στη διοίκηση και στον κόσμο ο οποίος στήριξε αυτή την προσπάθεια. Πολύ ευχάριστο είναι ότι έχουμε παιδιά από τις ακαδημίες που πήραν ευκαιρίες και έδειξαν ότι μπορούν να στηρίξουν και το επόμενο βήμα της ομάδας».

Πως είδες τον όμιλο; «Ο όμιλος είχε τις δυσκολίες του με καλές ομάδες όπως η Κριθιά, η Γερακαρού, το Λευκοχώρι με δύσκολες έδρες, και ομάδες που όταν έπαιζαν με τον Λαγκαδά ήταν λογικό να δίνουν το κάτι παραπάνω. Να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην Κριθιά για την άνοδο και στη Γερακαρού που πάλεψε μέχρι το τέλος. Είμαστε ευτυχισμένοι που πετύχαμε εμείς τον στόχο μας ως πρωταθλητές και κοιτάμε κάθε χρόνο να κάνουμε ένα βήμα πιο πάνω ώστε να επιστρέψει η ΑΠΕΛ εκεί που ανήκει με το όνομα και την οντότητα που έχει ως ομάδα».

Για σένα: «Είμαι πιστός στρατιώτης από τις ακαδημίες. Κάποια στιγμή έφυγα αλλά ξαναγύρισα. Όταν είδα ότι τα παιδιά θα κατεβάσουν την ομάδα είπα ότι εγώ είμαι δίπλα. Βοήθησα και θα βοηθήσω ακόμη, να κρατήσουμε το οικογενειακό κλίμα, να είμαστε μια παρέα και αυτό να το μεταδώσουμε και στους νεότερους.

Υπάρχει ταλέντο, καλό κλίμα και με τον νέο προπονητή τη βοήθεια της διοίκησης και τα παιδιά που θα έρθουν και που είναι και αυτά γέννημα θρέμμα της ΑΠΕΛ προσπάθεια θα είναι να στηθεί ένα ωραίο σύνολο που θα το απολαμβάνει ο κόσμος. Με χαμηλά το κεφάλι και σκληρή δουλειά θα προχωρήσουμε και τη νέα χρονιά».

Γκούντας: «Είχαμε πίστη και όρεξη για δουλειά»

Ο Δημήτρης Γκούντας για την προσπάθεια της ομάδας του την αγωνιστική περίοδο που τελείωσε είπε:

«Όταν έμαθα ότι θα ξανακατέβει η ομάδα ήμουν από τους πρώτους που συμφώνησα και επέστρεψα στην ενεργό δράση καθώς ήμουν για πέντε χρόνια ανε ενεργός. Από την αρχή θέλαμε να κάνουμε κάτι καλό και μόνος στόχος ήταν η άνοδος. Δεν ήταν καθόλου εύκολο καθώς η ομάδα έγινε από το μηδέν και η διοίκηση ήταν καινούργια χωρίς εμπειρίες στον χώρο του ποδοσφαίρου με κάποιες εξαιρέσεις.

Δεν ήταν εύκολος ο όμιλος με καλές ομάδες όπως η Κριθιά, η Γερακαρού, το Ζαγκλιβέρι, το Λευκοχώρι».

Τι βοήθησε στην άνοδο; «Είχαμε πίστη και όρεξη για δουλειά. Πίστευαν σε εμάς διοίκηση και προπονητής και εμείς στις δυνατότητες μας. Δεν αξίζει ο Λαγκαδάς να παίζει στα τοπικά. Με μεγαλύτερο ζήλο και με την προσθήκη νέων παιδιών τον Δεκέμβριο δόθηκε μεγαλύτερη ώθηση για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Ποια είναι η επόμενη μέρα; «Για μένα είναι στον Λαγκαδά κάθε επόμενη μέρα. Αλλά και για την ομάδα στόχος είναι κάθε χρόνο η άνοδος. Να πω ότι ο κόσμος αγκάλιασε την προσπάθεια μας. 600 άτομα στο γήπεδο δεν το βλέπεις ούτε στη Γ’ Εθνική. Ο Λαγκαδάς στήριξε τα δικά του παιδιά και το ίδιο θα κάνει και φέτος με κάποιες προσθήκες».



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.