Λαφτσής: «Πρέπει να έχει πιο πολύ χρόνο συμμετοχής ο Ντεσπόντοφ-Μπορεί να παίξει και αριστερά»

Metrosport Team14 Σεπτεμβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Θωμάς Λαφτσής, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου παρουσίας του Κίριλ Ντεσπόντοφ στον ΠΑΟΚ. Μεταξύ άλλων, στάθηκε στην αγάπη που του έχουν οι Βούλγαροι, στο γεγονός ότι έχει σκοράρει πάνω από 100 γκολ με το εθνόσημο, ενώ ξεκαθάρισε πως μπορεί να παίζει και αριστερά μαζί με τον Ζίβκοβιτς.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Ξεκίνησε στην ΤΣΣΚΑ και από εκεί μετακόμισε στην Λουντογκόρετς, οι φίλαθλοι της ΤΣΣΚΑ τον θεωρούσαν προδότη. Η υπόλοιπη όμως Βουλγαρία τον λατρεύει, γιατί είναι ηγέτης και παίκτης κλειδί για κάθε ομάδα. Και στην Λουντογκόρετς ήταν έτσι και στην Εθνική Βουλγαρίας. 

 Ήταν πολύ καλή κίνηση του ΠΑΟΚ να τον αποκτήσει. Αυτό που λυπάμαι εγώ είναι ότι πρέπει να έχει πιο πολύ συμμετοχή στο παιχνίδι γιατί είναι ηγέτης. Δεν είναι εγωιστής, δεν κρατάει την μπάλα για να μπει μέσα μόνος του. Κοιτάει πρώτα που να μπορεί να την δώσει και σε κάποιον παίκτη. Δεν είναι ο εγωιστής που θέλει οπωσδήποτε να βάζει τα γκολ αυτός. Και τεχνικά είναι γρήγορος και φιλότιμος. Έχει όλα τα στοιχεία που έχει ένας μεγάλος παίκτης».

Για το γεγονός ότι έχει ξεπεράσει τα 100 γκολ και πλησιάζει τον Μπαλάκοφ: «Οι εποχές είναι διαφορετικές και δύσκολες, γιατί παλιά ήταν 5 παιχνίδια όλη τη χρονιά με την Εθνική, τώρα παίζουν 25. Δεν μπορούμε να το υπολογίσουμε σωστά. Όμως τα 100 γκολ είναι 100 γκολ, ένα μεγάλο ποσό από τα γκολ που πετυχαίνει η χώρα του. Έχει πολλά ακόμη να δώσει και στην Εθνική Βουλγαρίας και στον ΠΑΟΚ».

Τέλος, για το αν μπορεί να παίξει και αριστερά ως εξτρέμ, με τον Ζίβκοβιτς στα δεξιά: «Και οι δύο είναι πολύ καλοί, και ο Ζίβκοβιτς είναι πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ, πολύ αγαπητός, και είναι και αυτός ηγέτης. Ο Ντεσπόντοφ δεν έχει πρόβλημα να παίζει και δεξιά και αριστερά. Μπορεί να κάνει ένα μείγμα μεταξύ των δύο παικτών, γιατί φαίνεται ότι συνεργάζονται πάρα πολύ καλά. Σε αυτό πρέπει να στηριχθεί ο Λουτσέσκου και να χρησιμοποιεί και τους δύο παίκτες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.