La Provence: «Στο στόχαστρο της Μαρσέιγ ο Αλμέιδα»

Metrosport Team21 Μαΐου 2024

Η Μαρσέιγ επιβεβαίωσε στη La Provence ότι βρίσκεται στην λίστα της ο Ματίας Αλμέιδα, αλλά δεν είναι προτεραιότητα λόγω του συμβολαίου του με την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ της η γαλλική εφημερίδα με έδρα την Μασσαλία αναφέρει το «όνομα του Αλμέιδα που αποκαλύφθηκε από την L'Equipe το πρωί της Τρίτης και επιβεβαιώθηκε από εμάς, είναι υπό μελέτη».

Και εν συνεχεία τονίζεται πως «εάν ο σύλλογος ελπίζει να ολοκληρώσει τον φάκελο του προπονητή μεταξύ του Σαββατοκύριακου και της έναρξης του επόμενου, διάφοροι παράγοντες κάνουν το αρχείο Αλμέιδα περίπλοκο».

 Εκεί, λοιπόν, γίνεται λόγος για το συμβόλαιο του Αλμέιδα με την ΑΕΚ. «Ο πρώην μέσος της Ίντερ και της Λάτσιο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2028 με την «ένωση», έχει άριστες σχέσεις με τους διοικούντες και έχει ρήτρα αποδέσμευσης 10 εκατομμυρίων ευρώ, πολύ περισσότερο για την ομάδα της Μαρσέιγ της οποίας τα οικονομικά δεν είναι απεριόριστα».

 Επίσης γίνεται λόγος στο γεγονός ότι ο Αλμέιδα δεν είναι στην κορυφή της λίστας των Μασσαλών καθώς προηγούνται οι Φονσέκα και Κονσεϊσάο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.