Κυριζίδης: «Τόσα χρόνια προσπαθούσαν να μας αφανίσουν - Να κάνουμε μια θυσία...»

Metrosport Team18 Σεπτεμβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Γ.Σ Ηρακλή, Μάκης Κυριζίδης, μιλώντας για την στήριξη του γυμναστικού συλλόγου στην προσπάθεια του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη με στόχο την άνοδο της ομάδας, αγοράζοντας τα εισιτήρια διαρκείας του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Έχουμε πει από την αρχή πως στηρίζουμε όλα τα τμήματα, όπου υπάρχει Ηρακλής είμαστε εδώ ως η μάνα του συλλόγου, για να στηρίζουμε και να βοηθήσουμε ενεργά ώστε να προχωρήσουμε.

 Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε διαφορετικά γι' αυτήν την προσπάθεια που γίνεται από τον κ. Μονεμβασιώτη και από τους υπόλοιπους ανθρώπους στην ΠΑΕ για μια συλλογική επιστροφή και αναγέννηση του συλλόγου. Όλο αυτό βλέπουμε ότι παίρνει σάρκα και οστά, από το Καυταντζόγλειο, από τις μεταγραφές και την ομάδα που στήνεται.

Έτσι και εμείς δίνοντας το μικρό παράδειγμα, προσπαθούμε να δείξουμε στους φίλους του Ηρακλή ότι πρέπει να είμαστε κοντά σε αυτή την προσπάθεια. Εμείς, ως διοικητικό συμβούλιο επισκεφτήκαμε χθες την αντιπροσωπεία για να πάρουμε τα διαρκείας του συλλόγου και να δείξουμε προς τα έξω πως είμαστε αποφασισμένοι να επιστρέψουμε στην Super League 1. Το ίδιο θα κάνουμε για το μπάσκετ αλλά και για όλα τα αθλήματα του συλλόγου, ώστε να επιστρέψουν εκεί που πρέπει ο Ηρακλής». 

Για το αν έχει προσωπική επικοινωνία με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη: «Μιλάμε, ήταν στο εξωτερικό και σήμερα νομίζω πως επιστρέφει. θα είναι στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες ημέρες».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Εκτιμώ ότι η ροή που έχουν μόνο ικανοποιημένο μπορεί να αφήσει τον οποιοδήποτε, αλλά δεν θα σταματήσουμε εδώ. Ο Ηρακλής έχει μια τεράστια δυναμική και ήρθε η ώρα να την δείξουμε σε όλους τους τομείς. 

Όταν αναγεννούμε τον Ηρακλή πρέπει να στείλουμε το μήνυμα σε όλους τους αποδέκτες, και σε αυτούς που τον  τιμωρήσανε τα προηγούμενα χρόνια χωρίς να έχει καμία ευθύνη, σε αυτούς που διοικούν αλλά και σε όλους τους οπαδούς ότι ο Ηρακλής είναι εδώ, δυνατότερος από ποτέ και αποφασισμένος να επιστρέψει εκεί που πρέπει».

Για το τι θα έλεγε στους φιλάθλους προκειμένου να αγοράσουν διαρκείας: «Ξέρω ότι οι εποχές είναι δύσκολες για όλους μας, όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι. Επειδή όμως τόσα χρόνια προσπαθήσανε κάποιοι να μας αφανίσουν, ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε. Και αυτό πρέπει ο καθένας μας να κάνει μια θυσία όσον αφορά αυτό το κομμάτι και να δείξουμε στους εαυτούς μας πως είμαστε εδώ και επιστρέφουμε δριμύτεροι. 

Ακόμη και αυτός που δεν θα μπορέσει να πάρει διαρκείας, πρέπει στον πρώτο εντός να δώσει το παρών με ένα απλό εισιτήριο ώστε να γεμίσει η έδρα μας και να σταλεί το ηχηρό μήνυμα της επιστροφής».

Τέλος, αναφέρθηκε και στο ευρωπαϊκό παιχνίδι που δίνουν τα κορίτσια του συλλόγου: «Μετά από 52 χρόνια, η πρώτη συλλογική ομάδα που έπαιξε στην Ευρώπη ήταν ο Ηρακλής γυναικών, σε οποιαδήποτε άθλημα. Σήμερα παίζουμε και πάλι ευρωπαϊκό παιχνίδι στο Ιβανόφειο με τη ρουμανική Κλουζ. Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει ώστε να δώσει δύναμη στα κορίτσια, ο οποίες το χρειάζονται και πρέπει να τα στηρίξουμε. Το εισιτήριο είναι των 5 και των 10 ευρώ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.