Κυριζίδης: «Θα παίζει ο Ηρακλής με την ΑΕΛ και θα έχουμε διαιτητή από τη Λάρισα»

Metrosport Team03 Οκτωβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μάκης Κυριζίδης, με τον πρόεδρο του Γ.Σ. Ηρακλή να μιλάει αναφορικά με τα όσα λαμβάνουν χώρα στον ''Γηραιό'', την πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ αλλά και τις κινήσεις που γίνονται για την περεταίρω στελέχωση του συλλόγου.

Αρχικά ανέφερε για την πειθαρχική δίωξη στην ΠΑΕ: «Είμαστε καλά με όσα συμβαίνουν και όσα προσπαθούν επί σειρά ετών να κάνουν στον Ηρακλή με το κυνηγητό τους. Βλέπουμε παράγοντες να έχουν μιλήσει για παράγκες και όλα αυτά και να μην γίνεται τίποτα και μόλις μιλάει ο Ηρακλής να του ασκούν πειθαρχική δίωξη την ώρα που ο Ηρακλής ξυπνάει και θέλει να επιστρέψει εκεί που ανήκει και όλα αυτά την ώρα που ζητάει να μην τον σφυρίζει διαιτητής με καταγωγή από τα Γιάννενα απέναντι στον ΠΑΣ».

Ενώ πρόσθεσε: «Φέτος θα ζήσουμε να παίζουμε με την Λάρισα και να έχει Λαρισαίο διαιτητή και μέσα σε όλα αυτά δεν θα μπορείς να μιλήσεις, γιατί θα σου έχει ασκηθεί πειθαρχική δίωξη από τον εισαγγελέα».

Για τις κινήσεις που κάνει ο Γ.Σ.: «Ο Ηρακλής από τα πρώτα χρόνια ίδρυσης του είχε στηριχθεί στους ανθρώπους του, τα έσοδα στα ερασιτεχνικά σωματεία δεν είναι απεριόριστα, ο καθένας από εμάς αλλά και φίλοι του Ηρακλή έρχονται ζητώντας να βοηθήσουν με τον τομέα τους στον Ηρακλή. Έτσι εμείς τους καλούμε όλους μαζί ώστε να χαλυβδώσουμε το ένστικτο του Ηρακλή» .

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.