Κυριάκος: «Θεέ μου τι πρωτάθλημα πήραμε, όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα»

Metrosport Team16 Ιουλίου 2024

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, στο πλαίσιο της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος τη Stoiximan Super League, για τη σεζόν 2024/25, αναφέρθηκε στο περσινό πρωτάθλημα, ενώ είπε χαρακτηριστικά: «Όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα. Να βγούμε χωρίς καρδιακά», αναφορικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος την τελευταία αγωνιστική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Αναφορικά με την περσινή σεζόν, λέω Θεέ μου τι πρωτάθλημα πήραμε. Είναι συγκλονιστικά τα συναισθήματα. Ξεκινάμε με τα ίδια όνειρα, ταπεινότητα. Όταν χάνεις πρέπει να χάνεις χωρίς τοξικότητα, να μαθαίνεις από τις ήττες. Εμείς καλούμαστε να αφήσουμε τις μαγικές στιγμές στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας. Ξεκινάμε με τα ίδια όνειρα, πίστη, ταπεινότητα. Κρατάμε την αυτοπεποίθηση που μας χάρισε η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ξεκινάμε την ερχόμενη εβδομάδα τις υποχρεώσεις μας στην Ευρώπη που είναι κάτι σημαντικό και για εμάς και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πάμε με το μότο του προπονητή μας. Παιχνίδι με παιχνίδι. Πρέπει να υπάρξει μια διαχείριση συναισθημάτων. Με πίστη και ταπεινότητα νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά.

Πέρσι το καλοκαίρι μας έλεγαν δημόσια να θέσουμε τους στόχους μας, όμως μέσα μας εμείς τους είχαμε απόλυτα τακτοποιημένους. Η Θεσσαλονίκη είναι μια όμορφη, αλλά δύσκολη πόλη, στο να διαχειριστεί και τις επιτυχίες, αλλά και τις αποτυχίες».

Για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος την τελευταία αγωνιστική: «Όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα. Να βγούμε χωρίς καρδιακά. Ότι ήταν τόσο μάγκικο το πρωτάθλημα που κατακτήσαμε φαίνεται και από τις ομάδες που αντιμετωπίσαμε που δε χάνουν τη δυναμική τους και αυτό κάνει καλό σε όλους. Ας έρθουν και άλλες χαρές και ας είναι και στο τελευταίο δευτερόλεπτο!».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.