Κυριάκος στη Ρωσία: «Κανείς δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τον Τσάλοφ»

Γιώργος Καστάνης20 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Κυριάκος Κυριάκος, μίλησε στη ρωσική ιστοσελίδα "Sport24.ru", τονίζοντας πως κανένας δεν ανησυχεί για τον Φίοντορ Τσάλοφ, οποίος ψάχνει ακόμη το πρώτο του γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα.

«Είμαστε μια ομάδα που σκόραρε πάνω από 140 γκολ την περασμένη σεζόν και ήδη 22 γκολ αυτή τη σεζόν σε 9 παιχνίδια, περιμένουμε από τους επιθετικούς μας όχι μόνο να σκοράρουν, αλλά και να προσπαθούν σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού, όπως το πρέσινγκ, συνδυασμούς με συμπαίκτες, χώρο ανοίγματος. Άρα ο Φιόντορ ήδη κάνει πολλά για τον ΠΑΟΚ», ανέφερα αρχικά ο Κυριάκος.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν είμαστε καθόλου αναστατωμένοι που ο Τσάλοφ δεν έχει ακόμη σημειώσει γκολ. Ο Φιόντορ προσαρμόζεται ήδη στο στυλ παιχνιδιού μας και αρχίζει να γίνεται ένας σημαντικός παίκτης της ομάδας. Έχουμε μια ομάδα γεμάτη ταλέντο και ποιότητα, με ξεκάθαρη ταυτότητα που δεν είναι εύκολο να προσαρμοστεί ένας νέος παίκτης, αλλά το έχει ήδη κάνει ο Φιόντορ».

Τέλος, αναφέρθηκε σε κάποιες δηλώσεις που κυκλοφορούν στα ρωσικά ΜΜΕ σχετικά με το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου και την εικόνα του Ρώσου φορ: «Ως απάντηση σε κάποιες "προσβλητικές" δηλώσεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικά του ΠΑΟΚ από ανθρώπους που ξεκάθαρα δεν παρακολουθούν τα παιχνίδια μας, μπορώ να τους διαβεβαιώσω ότι το επίπεδο του ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά στις κορυφαίες ομάδες από το ρωσικό πρωτάθλημα. Οι παίκτες μας προσελκύουν ενδιαφέρον από κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Κανείς δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τον Φιόντορ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.