Κυριάκος: «Ημιαυτόματο οφσάιντ και Goal Line Technology εδώ και τώρα, θα χτυπάμε το κεφάλι μας»

Metrosport Team05 Σεπτεμβρίου 2024

Η Stoiximan Super League ανακοίνωσε πως θα συζητήσει το ενδεχόμενο να τοποθετηθεί το ημιαυτόμαυτο οφσάιντ αλλά και η Goal Line Technology στο Πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του Κυριάκου Κυριάκου πήρε θέση και τόνισε χαρακτηριστικά: «Ημιαυτόματο οφσάιντ και Goal Line Technology εδώ και τώρα, θα χτυπάμε το κεφάλι μας»! 

«Με κόπο και έξοδα όλων έχουμε πια ένα σούπερ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Επειδή ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες, μην θεωρήσετε απίθανο ένα πρωτάθλημα ή ένας υποβιβασμός να κριθεί σε…μισό πόδι οφσάιντ και τότε θα χτυπάμε το κεφάλι μας όλοι για πιθανή καθυστέρηση. 

Προφανώς και η Πολιτεία που διαφημίζει την ενεργή της συμμετοχή κατά της Βίας και υπέρ της Ισονομίας πρέπει να αναλάβει την ευθύνη της πληρώνοντας τη νέα σύμβαση του VAR με ενσωματωμένα τα εργαλεία του ημιαυτόματου οφσάιντ και του Goal Line Technology. 

Να διαπραγματευτεί η Λίγκα και η ΕΠΟ με την Κυβέρνηση, ωστόσο όσο σκληρά κι αν χρειαστεί να διαπραγματευτούμε, μην θεωρήσουμε πως μπορούμε να πορευθούμε πολύ χωρίς όλα τα τελευταία εργαλεία και όσα τυχόν εμφανιστούν στην πορεία. Για εμάς είναι η ύψιστη προτεραιότητα να γίνει το συντομότερο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.