Κυριακοπούλου για τον τελικό του επί κοντώ: «Διέλυσαν το αγώνισμα»

Metrosport Team05 Αυγούστου 2024

Η Νικόλ Κυριακοπούλου, πρώην πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ, μίλησε στο Metropolis 95.5 για τους Έλληνες αθλητές που συμμετέχουν και διεκδικούν μία διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και το ξέσπασμα της Κατερίνας Στεφανίδη για τη συμμετοχή 20 αθλητριών στον τελικό του επί κοντώ.

Αναλυτικά όσα είπε: «Συμφωνώ απόλυτα με όσα είπε η Κατερίνα (σ.σ. Στεφανίδη). Με 20 αθλήτριες στον τελικό του επί κοντώ Θα γίνει μεγάλος σε διάρκεια ο αγώνας και θα είναι μεγάλα και διαφορετικά τα ύψη. Μάλλον θα ξεκινήσει, όπως και στο Τόκιο, από 50-55 και θα πάει στο 70. Κανονικά στον τελικό οι αθλήτριες είναι 12 και Ολυμπιονίκης λέγεται μέχρι την 8η θέση. Οι υπόλοιποι είναι φιναλίστ.

Το αγώνισμα το διέλυσαν λίγο. Οι αθλήτριες θα πρέπει να περιμένουν για ώρα ή να ξεκινήσουν κάτι σαν ζέσταμα από πολύ χαμηλά. Μη σας κάνει εντύπωση αν η Κένεντι από την Αυστραλία αρχίσει από το 40. Θα υπάρχουν και πολλές που θα κάνουν άουτ.

Για την Αριάδνη Αδαμοπούλου θα είναι τρομερά δύσκολο, ειδικά αν ο αγώνας ξεκινήσει από το 50, αλλά όχι ακατόρθωτο. Η Κατερίνα Στεφανίδη «δείχνει τα δόντια της» στους μεγάλους αγώνες και αρπάζει τις ευκαιρίες της. Πιστεύω πολύ στην Κατερίνα, αλλά θα έχει και αυτή δύσκολη δουλειά. Είναι μια αθλήτρια με φοβερή εμπειρία. Αντίθετα, η Αριάδνη είναι μικρή ακόμη, είναι η πρώτη της Ολυμπιάδα». 

Για τον Καραλή, τέλος, ανέφερε: «Τον είχα και συναθλητή. Ο Εμμανουήλ και η οικογένειά του είμαστε πολύ φίλοι. Είμαστε όλοι σε αγωνία, δεν θα είναι εύκολο γιατί είναι όλοι οι αθλητές σε τρομερή κατάσταση. Εχει δουλέψει πολύ και είναι σταθερός. Δεν έχω κάτι δεδομένο, πάντα υπάρχουν εκπλήξεις. Εγώ του λέω «είσαι σε ένα δικό σου κόσμο» που σε βοηθάει. Έχει φτιάξει όλο του το περιβάλλον όπως θέλει εκείνος, τον ευχαριστεί και αυτό του έχει βγει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.