Κυριακή, Πέμπτη, Κυριακή για τον ΠΑΟΚ!

Metrosport Team30 Σεπτεμβρίου 2024

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του το ντέρμπι με αντίπαλο τον Άρη και την ήττα με 0-1 από τον συμπολίτη του, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του να μπαίνουν πλέον στη διαδικασία Κυριακή , Πέμπτη, Κυριακή, με αναμετρήσεις για Superleague και Europa League.

Ο ''Δικέφαλος του Βορρά'' μετά το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, αναμένεται να ξεκινήσει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Πέμπτης (3/10, 22:00) με αντίπαλο τη Στεάουα Βουκουρεστίου με τον Ρουμάνο τεχνικό να έχει αρκετά ονόματα σημειωμένα στο μπλοκάκι του.

Ο έμπειρος τεχνικός βλέπει τον Μπράντον Τόμας να συμπληρώνει έναν μήνα απουσίας από τους αγωνιστικούς χώρους μετά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στον αστράγαλο του από την αναμέτρηση με αντίπαλο τη Σάμροκ Ρόβερς, ενώ εκτός παραμένει και ο Ομάρ Κόλεϊ , ο οποίος δεν ήταν στην αποστολή του ντέρμπι και μένει να φανεί το αν θα προλάβει τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League απέναντι στους Ρουμάνους.

Οι ''ασπρόμαυροι'' καλούνται να διαχειριστούν μία σειρά τεσσάρων αγώνων σε διάστημα 10 ημερών, έχοντας μπροστά του προς διαχείριση τις αναμετρήσεις της FCSB και τον Λεβαδειακό στη Βοιωτία την Κυριακή (6/10), πριν τη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.