Κυργιάννης για τελικό Κυπέλλου ΕΠΣΜ: Δόθηκαν κατευθυντήριες οδηγίες στις ομάδες

Metrosport Team11 Μαΐου 2023

Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Μακεδονίας μεταξύ του Θερμαικού Θέρμης και του Καμπανιακού που θα γίνει στις 28 Μαίου στην Τούμπα.

Ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου Μπάμπης Κυργιάννης για τη χθεσινή σύσκεψη ανέφερε: «Εγινε η κλήρωση για τον γηπεδούχο του τελικού. Δόθηκαν κατευθυντήριες οδηγίες στις ομάδες σχετικά με το όλο διαδικαστικό και την διεξαγωγή του τελικού. 

Είμαστε σε αναζήτηση κεντρικού χορηγού για τον τελικό. Η κάλυψη θα γίνει από το διαδικτυακό κανάλι και την ΕΠΣΜ TV. Είμαστε σε επικοινωνία με την ΕΡΤ3 για να καλύψει τον τελικό. Αναμένουμε την επίσημη απάντηση και ευελπιστούμε η ανταπόκριση να είναι θετική. Κεντρικό μήνυμα που βγήκε από την σύσκεψη είναι ότι τα έσοδα θα δοθούν στο ταμείο αρωγής των τραυματισμένων παικτών. Αντιμέτωποι στον τελικό θα είναι δύο ιστορικοί σύλλογοι. 

Ο τελικός είναι η βιτρίνα αλλά και οι εξετάσεις που δίνουμε για να παρουσιάσουμε σε πανελλαδική εμβέλεια τον θεσμό του τελικού της μεγαλύτερης Ενωσης της χώρας.

Μετέχουν δύο ομάδες Γ’ Εθνικής. Ευελπιστούμε να καλύψουν τις ανάγκες ενός ποιοτικού αγώνα. Είμαστε σε εγρήγορση καθώς το συμβούλιο και οι επιτροπές που συγκροτήθηκαν είναι συνέχεια μιας εκλογικής διαδικασίας που προηγήθηκε τις προηγούμενες μέρες. Ο χρόνος είναι μικρός. 

Οφείλουμε τα μέλη και των δύο επιτροπών να τρέξουμε για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες του τελικού, τις χορηγικές απαιτήσεις, όλο το διαδικαστικό, την αναζήτηση ενός κεντρικού χορηγού αλλά είμαστε σίγουροι ότι και πάλι ο τελικός θα είναι διαφήμιση του ποδοσφαίρου για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Θεσσαλονίκης».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.