Κυργιάννης για κύπελλο ΕΠΣΜ: «Πετυχημένος και φέτος ο θεσμός»-Κοντά στα σωματεία Λαγκαδά

Metrosport Team29 Αυγούστου 2024

Στον θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣΜ μετέχουν φέτος 112 ομάδες, οι τέσσερις ομάδες της Γ Εθνικής, οι 16 της Α1, 45 ομάδες της Α’ κατηγορίας, 35 της Β’ κατηγορίας και 12 της Γ’ κατηγορίας.

Ο πρόεδρος της επιτροπής Χαράλαμπος Κυργιάννης έκανε αναφορά τι ισχύει φέτος:

« Στην πρώτη και δεύτερη φάση ξεχωριστά είναι οι ομάδες Β και Γ κατηγορίας και ξεχωριστά οι ομάδες της Α’ κατηγορίας χωρισμένες με γεωγραφικά κριτήρια. Προέκυψαν 13 όμιλοι. Οι ομάδες της Α’ κατηγορίας θα παίξουν στις 7-8 Σεπτεμβρίου και αυτές που θα προκριθούν στις 14-15 Σεπτεμβρίου ενώ οι ομάδες της Β και Γ’ κατηγορίας στις 14-15 Σεπτεμβρίου και αυτές που θα περάσουν στις 21-22 Σεπτεμβρίου.

Στην τρίτη (γ’) φάση διεξαγωγής των αγώνων συμμετέχουν οι νικήτριες ομάδες της προηγούμενης (β’) φάσης (A’, Ερασ. Ομάδες Π.Α.Ε., B’ και Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας) και εντάσσονται οι ομάδες της Α1 και στην τέταρτη φάση εντάσσονται και οι ομάδες της Γ' Εθνικής.
Να ευχηθώ ότι καλύτερο στις ομάδες με υγεία. Να έχουμε έναν πετυχημένο θεσμό όπως συμβαίνει όλα αυτά τα χρόνια. Να καταθέσουν άμεσα οι ομάδες τις αιτήσεις μεταβολών ώστε να μην έχουν προβλήματα με τη συμμετοχή των παικτών, λόγω και του όγκου της ποσότητας των δελτίων.

Ως αντιδήμαρχος Λαγκαδά ο Μπάμπης Κυργιάννης είπε:

«Το επόμενο διάστημα θα καταβληθεί στα σωματεία η ετήσια επιχορήγηση. Με την ανάληψη των καθηκόντων μας έχω καταγράψει τα προβλήματα όσον αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς των ομάδων στα γήπεδα.

 Ξεκινήσαμε τη διαδικασία όπου υπήρχε πρόβλημα ιδιοκτησίας ώστε να τακτοποιηθεί και να είναι δυνατή η ένταξη τους σε προγράμματα επιδοτούμενα στα πλαίσια συντηρήσεων και ανακατασκευής αυτών»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.