Κυψέλη: Τι ισχυρίστηκαν τα δύο αδέρφια για τη δολοφονία του 28χρονου ξαδέρφου τους

Metrosport Team08 Οκτωβρίου 2024

Η στυγνή δολοφονία στη μέση του δρόμου στην Κυψέλη έχει προκαλέσει σοκ, με δράστες δύο αδέρφια 17 και 19 ετών που σκότωσαν τον 28χρονο ξάδερφό τους.

Τι ισχυρίστηκαν οι δύο δράστες του εγκλήματος; Νέα στοιχεία και αποκαλύψεις για την υπόθεση έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δύο νεαροί δράστες κάνουν λόγο για σεξουαλική κακοποίηση από πλευράς του θύματος, όταν ακόμα ζούσαν στην Αλβανία και ήταν μικρά παιδιά, ισχυρισμό που φέρεται να επιβεβαιώνει και ο πατέρας τους.

Επιβεβαιώνει την κακοποίηση ο πατέρας

Μάλιστα όταν ήρθαν στην Ελλάδα προσπάθησαν να το ξεχάσουν, αλλά τις τελευταίες ημέρες έφτασε και ο ξάδερφός τους στην Αθήνα, σύμφωνα με τους νεαρούς και όταν τον είδαν ξύπνησαν άσχημες μνήμες και τον δολοφόνησαν.

Κατά πληροφορίες, πριν από τη δολοφονία, είχε προηγηθεί διαπληκτισμός μεταξύ των θύματος και θύτη, καθώς φέρεται κατά τη διάρκεια της συνάντησης να συζήτησαν για τα όσα είχαν συμβεί στο παρελθόν.

«Τον ρώτησα εάν όλα αυτά είναι αλήθεια και εκείνος τα παραδέχθηκε και είπε ήταν λάθη που έκανε ως παιδί», επεσήμανε ο πατέρας των δυο δραστών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.