Κυψέλη-Συγκλονιστικό: Η στιγμή που οι δράστες δολοφονούν τον 28χρονο

Metrosport Team08 Οκτωβρίου 2024

Δύο αδέρφια 17 και 19 ετών δολοφόνησαν με μαχαιριές τον 28χρονο ξάδερφό τους στη μέση του δρόμου στην Κυψέλη. Συγκλονίζει το βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ.

Σοκ προκαλεί το έγκλημα που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας (7/10) στην Κυψέλη. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά ο 17χρονος ομολόγησε πως εκείνος χτύπησε θανάσιμα τον 28χρονο ξάδερφό τους και ο 19χρονος αδερφός του, ομολόγησε πως ήταν συνεργός στο έγκλημα.

Όλα συνέβησαν όταν αστυνομικοί, λίγο πριν τις 23:00, εντόπισαν έναν άνδρα αιμόφυρτο με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό, στη συμβολή των οδών Χανίων και Πατησίων στο κέντρο της Αθήνας, στην Κυψέλη.

Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε το θύμα της επίθεσης από το σημείο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και κατέληξε.

Το βίντεο είναι συγκλονιστικό και δείχνει την αγριότητα με την οποία επιτέθηκαν οι δύο δράστες στον 28χρονο, που ισχυρίστηκαν ότι είναι ξάδερφός τους.

Επρόκειτο για έναν 28χρονο από την Αλβανία, που φέρεται να ήταν ξάδερφος των δύο δραστών.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ωστόσο περίπου μια ώρα αργότερα εμφανίστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης δύο αδέρφια, 17 και 19 ετών, που ισχυρίστηκαν ότι ήταν οι δράστες της επίθεσης.

Ο 17χρονος ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι ήταν εκείνος που τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο και ο 19χρονος ότι ήταν συνεργός του.

Τα δύο αδέρφια, αλβανικής καταγωγής με ελληνική υπηκοότητα, ισχυρίστηκαν στους αστυνομικούς ότι το θύμα (φέρεται ότι ήταν ξάδερφός τους), τους κακοποιούσε.

Αυτόπτης μάρτυρας του εγκλήματος υπογράμμισε στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ:

«Τον είδα ερχόταν προς τα εδώ. Δεν είχε καταλάβει μάλλον και ο ίδιος τι είχε πάθει. Έπεσε κάτω εκεί και μαζεύτηκε αρκετός κόσμος. Έτρεχαν πολλά αίματα, έφεραν πετσέτες από μαγαζί και μετά ήρθαν και τον μάζεψαν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.